fbpx
Parkettistudio Helsinki

Naarmujen ja kulumien poisto parkettilattian hionnalla

Parkettistudio Helsinki

Parkettilattian uudistaminen hionnan avulla

Kotien ja julkisten tilojen lattiat altistuvat jatkuvasti käytölle, mikä voi johtaa naarmujen ja kulumien syntymiseen parketin pintaan. Parkettistudio tarjoaa ammattitaitoista apua näiden jälkien korjaamiseen hionnan avulla. Hionta on tehokas tapa palauttaa parkettilattian alkuperäinen loisto ja parantaa sen kestävyyttä. Kun parkettilattia hiotaan, sen pinta tasoittuu ja kaikki pinttyneet jäljet sekä naarmut poistuvat, jättäen lattian sileäksi ja uudenveroiseksi.

On tärkeää, että parkettilattian hionta suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta lopputulos on laadukas ja kestävä. Parkettistudio käyttää hionnassa ainoastaan parhaita menetelmiä ja materiaaleja, varmistaen, että lattiasi näyttää jälleen upealta. Hionnan jälkeen lattia viimeistellään asiakkaan toiveiden mukaisella lakalla, joka voi olla joko kiiltävä tai matta. Mikäli parkettilattiasi kaipaa kunnostusta, ota yhteyttä Parkettistudioon saadaksesi ammattilaisten apua.

Parkettilattian viimeistely ja suojakäsittely

Kun parkettilattian hionta on suoritettu, on aika viimeistellä lattia suojakäsittelyllä. Parkettistudio tarjoaa laadukkaita lakkausvaihtoehtoja, jotka suojaavat lattiaa ja tekevät siitä entistä kestävämmän. Lakkauksen valinta riippuu asiakkaan toiveista ja lattian käyttötarkoituksesta. Kiiltävä lakka tuo tilaan avaruutta ja heijastaa valoa kauniisti, kun taas mattalakka luo hillitymmän ja luonnollisemman ilmeen.

Laadukas viimeistely ei ainoastaan suojaa lattiaa, vaan myös pidentää sen käyttöikää. Parkettistudio huolehtii siitä, että lattian viimeistely tehdään huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos haluat antaa parkettilattiallesi uuden elämän ja varmistaa sen pitkäikäisyyden, ota yhteyttä Parkettistudioon ja kysy lisää palveluistamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...