Kalanruotoparketin asennus – Näin asennat kalanruotoparketin ammattilaisen avulla

Miksi valita kalanruotoparketti?

Kalanruotoparketti on aikaa kestävä ja tyylikäs lattiaratkaisu, joka tuo kotiisi tai julkiseen tilaasi ainutlaatuista ilmettä ja luonnetta. Sen klassinen asennuskuvio on saanut nimensä kalanruodon muotoisesta kuvioinnista, joka luo lattiaan dynaamisen ja ylellisen vaikutelman. Parkettistudio tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia kalanruotoparketteja, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen ja kestävät sukupolvelta toiselle.

Kalanruotoparketin suosio perustuu sen monipuolisuuteen ja ajattomaan kauneuteen. Se ei ainoastaan lisää asunnon arvoa, vaan myös parantaa akustiikkaa ja tuo lämpöä tilaan. Parkettistudio asiantuntijoiden avulla voit valita juuri sinun kotiisi sopivan sävyn ja puulajin, joka kestää arjen kulutusta ja näyttää hyvältä vuosikymmeniä.

Valmistelutyöt ennen asennusta

Ennen kalanruotoparketin asennusta on tärkeää varmistaa, että lattia on tasainen, kuiva ja puhdas. Parkettistudio ammattilaiset suorittavat huolelliset pohjatyöt, jotta parketti asettuu oikein ja kestää käyttöä pitkään. Pohjatyöt sisältävät vanhan lattiamateriaalin poiston ja alustan tasoituksen.

Hyvin valmisteltu alusta on avainasemassa onnistuneessa parketin asennuksessa. Parkettistudio käyttää vain parhaita materiaaleja ja työkaluja varmistaakseen, että lattia on valmis vastaanottamaan uuden kalanruotoparketin. Tämä vaihe on erityisen tärkeä, sillä se vaikuttaa parketin kestävyyteen ja ulkonäköön pitkällä tähtäimellä.

Asennusprosessi ammattilaisen kanssa

Kalanruotoparketin asennus vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa, jotta lopputulos on virheetön. Parkettistudio asentajat ovat koulutettuja ja kokeneita, ja he noudattavat tarkasti valmistajan ohjeita sekä asennusstandardeja. Asennus aloitetaan yleensä huoneen keskeltä, josta edetään symmetrisesti seinille päin, varmistaen kalanruotokuvion oikea suunta ja kulma.

Asennuksen aikana käytetään erikoistyökaluja, kuten parketin asennusrautoja ja -vasaroita, jotka takaavat tiukan ja tasaisen saumauksen. Parkettistudio huolehtii siitä, että jokainen parkettilauta asettuu paikalleen täydellisesti, mikä takaa lattian pitkäikäisyyden ja kauniin lopputuloksen.

Viimeistely ja huolenpito

Kun kalanruotoparketti on asennettu, se viimeistellään huolellisesti. Parkettistudio käyttää laadukkaita viimeistelyaineita, kuten lakkoja ja öljyjä, jotka suojaavat puuta ja korostavat sen luonnollista kauneutta. Viimeistelyn jälkeen parketti on kestävä ja helppohoitoinen, ja se kestää hyvin arjen rasituksia.

Asianmukainen huolenpito on tärkeää parketin pitkäikäisyyden kannalta. Parkettistudio antaa asiakkailleen ohjeet parketin oikeaoppiseen puhdistukseen ja ylläpitoon, jotta lattia pysyy kauniina vuodesta toiseen. Säännöllinen puhdistus ja oikeanlaiset hoitotuotteet auttavat säilyttämään parketin uudenveroisena.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...