fbpx
Parkettistudio Helsinki

Kalanruotoparketti kruunaa uuden avaran ja valoisan kotisi

Ajaton ja elegantti kalanruotoparketti on täydellinen valinta uuteen kotiisi, jos haluat luoda avaran, valoisan ja kutsuvan tunnelman ja hyödyntää luonnollisia materiaaleja.

Tammi ja kalanruotoladonta on täydellinen yhdistelmä klassiseen helsinkiläisasuntoon tai moderniin skandinaviseen omakotitaloon

Vaalean sävyinen tammi on ollut aina suomalaisten suosiossa sävyn, kestävyyden ja luonnollisuuden vuoksi. Perinteinen kalanruotokuvio sopii hyvin sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen.

Kalanruotoparketti on noussut voimakkaasti suosioon varsinkin viime vuosina, kun ihmiset ovat innostuneet klassisesta sisustustyylistä.

Kalanruoto kuvioinen parketti sopii erityisen hyvin vanhempiin ja perinteisiin rakennuksiin, mutta myös nykyaikaisiin sisustuksiin, joissa halutaan yhdistää klassisia ja moderneja elementtejä.

*3D-visualisoitu sisustuskonsepti skandinaviseen tyyliin sisustetusta helsinkiläisasunnosta

Tammesta valmistettu kalanruotoparketti on kestävä ja säilyttää kauneutensa vuosikymmenet eteenpäin oikealla hoidolla

Parkettilattiat voidaan paksuudesta ja rakenteestaan riippuen hioa ja pintakäsitellä elinkaarensa aikana 2-3 kertaa. Hionta ja pintakäsittely antaa lattialle aina uuden suojan auttaen pidentämään lattian elinkaarta. Jatkuvan hoidon sekä kunnossapidon avulla voit varmistaa, että lattia pysyy kauniina, tyylikkäänä ja kestävänä vuosikymmenien ajan.

Aidosta puusta valmistettu kalanruotoparketti tekee kodistasi hengittävän ja luonnollisen

Luonnollisen puun käyttö on ollut aina lähellä Skandinavisen sisustajan sydäntä. Moderni skandinaavinen design suosii myös kestävää kehitystä ja ekologisia materiaaleja, mikä heijastaa syvää kunnioitusta luontoa kohtaan.

Tammi kalanruotoparketti räätälöitynä kohteeseesi

Asennamme pintakäsittelemättömän tammesta valmistetun kalanruotoparketin kohteeseesi. Parketti pintakäsitellään asennuksen jälkeen haluamallasi sävyllä ja aineella. Sävy ja koko on täysin räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi halusit sitten vaalean sävyisen tai tummemman sävyisen lattian.

Kalanruotoparketti Tammi Kerrosrakenteinen

Hinta alkaen

89.90 m/2 (ALV 24%)

Kalanruotoparketti Tammi Massiivisauva

Hinta alkaen

89.90 m/2 (ALV 24%)

Valmiiksi pintakäsitellyt kerrosrakenteiset Frevini Studio tammiparketit saatavilla kalanruotona

Frevini Studio valmistaa valmiiksi pintakäsiteltyjä kerrosrakenteisia tammiparkettilattioita. Frevini Studion lattiat ovat aina tilaustuotteita, jotka räätälöidään tarpeidesi mukaan. Jokainen sävy on saatavilla kalanruoto-, lankku- ja chevron parketteina.

Toimitusaika 6-8 viikkoa

Bohema

84.09140.41 m/2 (ALV 24%)

Seasalt

89.73147.08 m/2 (ALV 24%)

Porcelain

88.60138.88 m/2 (ALV 24%)

Oyster

86.35142.31 m/2 (ALV 24%)

Ocean Air

89.73147.08 m/2 (ALV 24%)

Latte

85.22141.36 m/2 (ALV 24%)

Independence

95.37151.85 m/2 (ALV 24%)

Honey

91.99148.99 m/2 (ALV 24%)

Cream

85.22141.36 m/2 (ALV 24%)

Cookie

86.35142.31 m/2 (ALV 24%)

Brownie

91.99148.99 m/2 (ALV 24%)

Tuscany

88.60145.18 m/2 (ALV 24%)

Kaipaatko inspiraatiota sisustukseen ja kalanruotoparketin sävyn valintaan?

Alapuolelta löydät inspiraatiokuvia suunnittelun ja sävyn valitsemisen tueksi. Vaalea tammi on ylivoimaisesti suosituin valinta suomalaiskoteihin tammen luonnollisesti vaalean sävyn ja kestävyyden vuoksi.

Asiakaskokemukset ja tarinat

Toteutimme lattiaremontin sisustusarkkitehti Petra Lasseniukselle

Uudistimme klassisen helsinkiläisasunnon lattian yhdistämällä uuden Töölön ruudun vanhaan Töölön ruutu- lattiaan.

5/5

+350 tyytyväistä asiakasta

Katso video

Kalanruotoparketilla voidaan asentaa ilman kynnyksiä yhdistäen eri tilat toisiinsa

Valitsemalla lattiamateriaaliksi kalanruotoparketti lattiasta saadaan erittäin näyttävä, koska eri tiloja voidaan yhdistää. Alustaan liimatulla kalanruotoparketilla lattian kuviota pystytään jatkamaan tilasta toiseen ilman, että huoneiden välille asennetaan kynnyksiä. 

Kalanruotoparketin hionta ja pintakäsittely Ullanlinnassa

Suuret levyt sopivat isoihin tiloihin ja antavat tilalle modernin ilmeen, kun taas pienemmät levyt voivat olla parempi valinta pienempiin huoneisiin ja perinteisempään sisustustyyliin.

Kalanruotoparketti sopii hyvin olohuoneisiin, makuuhuoneisiin, keittiöihin, eteisiin, liike- ja toimistotiloihin. Sen tyylikäs ulkonäkö sopii hyvin sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen, ja se luo tilaan lämpöä ja arvokkuutta. Lisäksi kalanruotoparketit sopivat hyvin yhteen myös lattialämmityksen kanssa. Kalanruotoparketin levyjen koko vaihtelee yleensä 30-120 cm välillä, joten on tärkeää harkita, mikä koko sopii parhaiten huoneen kokoon.

Katso lyhyt video viimeisimmästä projektistamme

Kalanruotoparketin asennus vaatii tasaisen pohjan ja erityistä osaamista asentajalta, jotta lopputuloksesta saadaan symmetrinen ja harmoninen

Kalanruotoparkettien asennus on erikoisalaamme. Asensimme uuden ihastuttavan Kalanruotoparketin vanhan, kellastuneen ja kuluneen mosaiikkiparketin tilalle Espooseen.

Kalanruotoparketin asennusvaiheet

Suunnittelu: Kalanruotolattia projekti alkaa aina oikean parketin ja halutun sävyn valitsemisesta. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kalanruotoparkettimateriaaleja, mukaan lukien eri puulajit, viimeistelyvaihtoehdot ja mitat. Näin voit valita juuri sisustukseesi parhaiten sopivan kalanruotoparketin.

Pohjatyöt: Ennen kalanruotoparketin asennusta on tärkeintä huolehtia siitä, että lattian pohja on tasainen, kuiva ja puhdas. Huolellinen pohjatyö takaa tarkimman lopputuloksen. Tarkistamme alustan suoruuden ennen jokaista asennusta ja teemme myös kaikki tasoitustyöt ennen asennuksen aloittamista.

Asennus: Kalanruotoparketin asennus vaatii asentajalta aina erityistä tarkkuutta ja osaamista. Parkettilaudat asennetaan leikkaamalla ja liimaamalla ne tarkasti 90 asteen kulmaan kalanruotokuvion muodostamiseksi. Kokeneet asentajamme varmistavat, että kalanruotoparketti asennetaan tarkasti, jotta lopputulos on virheetön ja harmoninen sekä toiveidesi mukainen. Asennamme kalanruotoparketit liimaamalla alusmateriaaliin ja käytämme korkealaatuista ja ekologista Rubio Easybond- parkettiliimaa, joka on kestävä, kova ja vaimentaa tehokkaasti ääniä.

Pintakäsittely: Asennuksen jälkeen lattia pintakäsitellään, jolla saavutetaan haluttu sävy ja ulkonäkö. Pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat öljyäminen, lakkaus ja maalaus, jotka antavat lattialle erilaisen ulkonäön ja värin. Pintakäsittely ehkäisee myös likaantumisen, kosteuden ja kulumisen aiheuttamia vaurioita ja lisää lattian kestävyyttä, joka takaa pitkän elinkaaren. Suosimme ainoastaan korkealaatuisia pintakäsittely öljyjä ja lakkoja.

Kesän lattiaremontit varataan nyt

Kysy ilmainen hinta-arvio ja kerro meille lisää projektistasi

Olemme apunasi kaikissa lattioihin liittyvissä asioissa olit sitten hankkimassa uutta lattiaa tai kunnostamassa vanhaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kalanruotoaparkettia on saatavilla eri puulajeista, joista yleisimmät on tammi, saarni ja pyökki. Jokaisella puulajilla on oma luonteensa ja värisävy, mikä mahdollistaa yksilöllisen valinnan oman sisustustyylin mukaan. Frevini Studion valikoimasta löytyvät laadukkaat kerrosrakenteiset tammiparketit. Sävyä ja tuntumaa voidaan myös muokata pintakäsitellyn avulla kuten lakkaamalla tai öljyämällä.

Kalanruotoparketin levyjen koko vaihtelee yleensä 30-120 cm välillä, joten on tärkeää harkita, mikä koko sopii parhaiten huoneen kokoon. Suuret levyt sopivat isoihin tiloihin ja antavat tilalle modernin ilmeen, kun taas pienemmät levyt voivat olla parempi valinta pienempiin huoneisiin ja perinteisempään sisustustyyliin.

Ennen kalanruotoparketin asennusta on tärkeintä huolehtia siitä, että lattian pohja on tasainen, kuiva ja puhdas. Huolellinen pohjatyö takaa tarkimman lopputuloksen.

Tarkistamme alustan suoruuden ennen jokaista asennusta ja teemme myös kaikki tasoitustyöt ennen asennuksen aloittamista.

Kalanruotoparketin asennus vaatii asentajalta aina erityistä tarkkuutta ja osaamista. Parkettilaudat asennetaan leikkaamalla ja liimaamalla ne tarkasti 90 asteen kulmaan kalanruotokuvion muodostamiseksi.

Kokeneet asentajamme varmistavat, että kalanruotoparketti asennetaan tarkasti, jotta lopputulos on virheetön ja harmoninen sekä toiveidesi mukainen.

Asennamme kalanruotoparketit liimaamalla alusmateriaaliin ja ​käytämme korkealaatuista ja ekologista Rubio Easybond- parkettiliimaa, joka on kestävä, kova ja vaimentaa tehokkaasti ääntä.

Asennus tahti riippuu kohteen pohjaratkaisusta ja huoneiden muodosta, mutta tyypillinen tahti on noin 20m2 / työpäivä. Huolellinen ja tarkka asennus takaa sen, että lopputulos on harmoninen ja virheetön.

Frevini Studion parketteja saa joko tehtaalla valmiiksi pintakäsiteltynä (toimitus 4-6 viikkoa) tai pintakäsittelemättömänä (toimitus 1 viikko). Valmiiksi pintakäsitelty vaatii ainoastaan asennuksen ja pintakäsittelemätön parketti vaatii asennuksen jälkeisen pintakäsittelyn. Tyypillisiä lattian pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat esimerkiksi öljy, öljylakka, vesiohenteinen lakka ja maali, joista kaikki jättävät erilaisen tuntuman ja sävyn lattian pintaan.

Suosimme luonnollisia, ympäristöystävällisiä ja täysin myrkyttömiä Natura Onecoat puuöljyjä. Natura Onecoat puuöljyt jättävät myös lattian pintaan aidon puun tuntuman. Voit tutustua Natura Onecoat puuöljyjen sävyihin tarkemmin nettisivuillamme tai varaa aika Showroomillemme. Katso sävyt täältä.

Voimme tehdä sinulle mallipalat valitsemistasi sävyistä, jos haluat tarkemmin vertailla erilaisia sävyvaihtoehtoja.

Lisäpalvelut

Lattiaremontit avaimet käteen- periaatteella

Toteutamme tarvittaessa asbestikartoituksen, vanhan lattian purkutyöt, pohja- ja tasoitustyöt, jalkalistojen asennukset sekä loppusiivouksen.

Asbestikartoitus

Kauttamme saat myös asbestikartoituksen, joka on suoritettava vanhoissa rakennuksissa ennen purkutöitä.

Vanhan lattian purkutyöt

Puramme vanhan lattian ennen uuden lattian asennusta.

Pohja- ja tasoitustyöt

Tarkistamme lattian tasaisuuden aina ennen uuden asennusta, ja teemme tarvittavat tasoitustyöt.

Jalkalistojen asennus

Asennamme myös jalkalistat asennusprojektien päätteeksi.

Loppusiivous

Kauttamme saat loppusiivouksen projektillesi, jotta voit remontin jälkeen astua puhtaaseen kotiin.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...