fbpx
Parkettistudio Helsinki

Massiivisauvaparketti

Meidän kautta saat pitkäikäiset ja aidosta puusta valmistetut massiiviparketit asennettuna kohteeseesi.

Massiivisauvaparketti

Massiivisauvaparkettilattia on yksi suosituimmista puulattiamateriaaleista, joka koostuu aidosta puusta valmistetuista paksuista puusauvoista, joiden koko vaihtelee 8–50mm välillä. Erilaisten puulajien kovuudessa sekä sävyssä on eroavaisuuksia, joka kannattaa ottaa huomioon puulajia valitessa. Massiiviparketit ovat pintakäsitellään asennuksen jälkeen, jolloin voidaan myös vaihtaa lattian sävyä ja tuntumaa. Massiiviparkettilattia on myös erittäin pitkäikäinen lattia, koska pinta voidaan uusia useita kertoja hionnan avulla.

Massiiviparketti lattiamateriaalina

Massiivisauvaparketti on oikea valinta, jos etsit luonnollista ja pitkäikäistä puulattiaa. Massiivisauvaparketti on myös ympäristöystävällinen valinta, koska massiivisauvat valmistetaan aidosta puusta.

Massiiviparketin asennus

Suunnittelu: Massiiviparkettilattian suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon parketin paksuus, puulaji ja kovuus. Parkettistudion kautta saat laajan valikoiman erilaisia massiiviparketteja. Autamme sinua valitsemaan juuri sinun kohteeseesi ja käyttötarkoitukseen sopivan massiiviparketin.

Pohjatyöt: Ennen massiiviparketin asennusprojekteja tarkistamme aina pohjan suoruuden, joka on avaintekijä erinomaisen lopputuloksen kannalta. Teemme tarvittaessa kaikki tasoitukset ja  ennen asennusta.

Asennus: Massiiviparketti voidaan asentaa ​joko liima- tai naulausmenetelmää käyttäen. Lautaparketin asennus liimattuna tapahtuu liimaamalla parkettilevyt alusmateriaaliin. ​Asennusprosessi vaatii huolellisuutta ja ammattitaitoa, jotta lopputulos olisi kaunis ja kestävä. Kokeneet asentajamme varmistavat, että massiiviparketti asennetaan huolellisesti, jotta lopputulos on harmoninen ja toiveidesi mukainen. Käytämme vain alan parhaita asennustyökaluja sekä materiaaleja varmistaaksemme erinomaisen lopputuloksen.

Pintakäsittely ja viimeistely: Asennusvaiheen jälkeen massiiviparketti voidaan käsitellä öljyllä, lakalla tai maalilla, joilla saadaan kaikilla erilainen sävy ja tuntuma lattiaan. Pintakäsittely on myös hyvä suoja lattian likaantumista ja kulumista vastaan.

Kesän lattiaremontit varataan nyt

Kysy ilmainen hinta-arvio ja kerro meille lisää projektistasi

Olemme apunasi kaikissa lattioihin liittyvissä asioissa olit sitten hankkimassa uutta lattiaa tai kunnostamassa vanhaa.

Massiiviparketin hoito-ohje

Massiiviparkettilattian hoitaminen ja puhdistus on helppoa. Lattia on suositeltavaa puhdistaa rutiininomaisesti imuroimalla ja pyyhkimällä lattia nihkeällä mopilla, mikä poistaa lian ja säilyttää lattian pinnan kauneuden. Jos lattiaan tulee pinttymiä ja lika ei irtoa pelkällä mopilla, on suosittelemme käyttämään ainoastaan puupinnoille tarkoitettuja puhdistusaineita ettei lattian pinta kärsi. Vältä myös liiallista veden käyttöä, sillä liiallinen kosteus voi vahingoittaa massiiviparketin pintaa.

Massiiviparketti on paksuutensa vuoksi erittäin pitkäikäinen, koska se voidaan hioa ja pintakäsitellä useita kertoja elinkaarensa aikana. Hionnan ja pintakäsittelyn avulla lattiasta poistetaan naarmut ja kulumat, jolloin lattiasta saadaan uudenveroinen.

Lisäpalvelut

Lattiaremontit avaimet käteen- periaatteella

Toteutamme tarvittaessa asbestikartoituksen, vanhan lattian purkutyöt, pohja- ja tasoitustyöt, jalkalistojen asennukset sekä loppusiivouksen.

Asbestikartoitus

Kauttamme saat myös asbestikartoituksen, joka on suoritettava vanhoissa rakennuksissa ennen purkutöitä.

Vanhan lattian purkutyöt

Puramme vanhan lattian ennen uuden lattian asennusta.

Pohja- ja tasoitustyöt

Tarkistamme lattian tasaisuuden aina ennen uuden asennusta, ja teemme tarvittavat tasoitustyöt.

Jalkalistojen asennus

Asennamme myös jalkalistat asennusprojektien päätteeksi.

Loppusiivous

Kauttamme saat loppusiivouksen projektillesi, jotta voit remontin jälkeen astua puhtaaseen kotiin.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...