play-icon

Katso video

Taitoluistelija Laura Lepistön kokemuksia Parkettistudiosta

”Meiltä niin aito lämmin suositus @parkettistudio nuorille yrittäjille, jotka loihti vanhasta elämää nähneestä savutammiparketista meidän kodin persoonallisen lämpimän sydämen. Vanhasta tuli parempi kuin uusi.”

5/5
Johanna
Read More
Ehdottomasti viiden tähden arvoinen kokemus tämän yrityksen kanssa! Saimme koko prosessin ajan erinomaista ja nopeaa asiakaspalvelua, hinta- ja laatusuhde kohdillaan sekä todella ammattimaisella otteella tartuttiin ja vastattiin kaikkiin kysymyksiimme ja toteutusideoihin sekä -toiveisiimme. Saimme erinomaisen tarjouksen vanhan ja kuluneen parkettilattian hiomisesta sekä uudelleen sävyttämisestä. Lisäksi samalla tehtiin ammattitaidolla ja todella viimeistellysti myös uusi parkettiosuus vaatekaappien alla olleeseen samantasoiseen betonilattiaan siistillä puukynnyksellä. Lopuksi lattia sävytettiin vielä pähkinäsävyisellä rubio -puuöljyllä, joka teki parketista huomattavasti tasapintaisemman, eläväisemmän ja laadukkaamman näköisen. Pelkällä lattian hoitamiselle ja päivittämisellä saimme uuteen kotiin freesin ja huolitellun ilmeen vähällä vaivalla, emmekä voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen!
E. Leppänen
Read More
Halusimme uusia vanhan ja kuluneen parketin sekä vaihtaa sen sävyä. Parkettistudion osaava henkilökunta auttoi meitä vaihtoehtojen kartoittamisessa ja päädyimme hiomaan vanhan ja kuluneen parketin. Hionnan jälkeen lattia pintakäsiteltiin haluamamme sävyisellä puuöljyllä. Prosessi toteutettiin kahdessa työpäivässä, toisena päivänä tehtiin yläkerta ja toisena alakerta. Työpäivien välissä oli välipäivä jolloin siirsimme huonekaluja pois tieltä. Prosessin ajan asuimme kotona, vain pitäen huolen että lattia sai kuivua tarvittavan ajan öljyämisen jälkeen. Kunnostus sujui mutkitta ja lopputulos on aivan upea! Emme voisi olla enemmän tyytyväisiä tähän ratkaisuun ja palveluun
A. Polho
Read More
Häikäisevän hyvää työtä - pahasti kuluneesta lautalattiasta tuli kuin uusi! Nopeat vastaukset kaikkiin tiedusteluihin ja kaikin puolin erinomaista ammattitaitoista toimintaa!
H. Forsman
Read More
Nopeat vastaukset yhteydenottoon, asennus toteutui sovittuna aikana, todella siisti ja tarkka lopputulos. Nyt jo toistamiseen käytetään Parkettistudion ammattilaisia meidän remontissa.
T. Palo
Read More
Loistavaa ja auttavaa palvelua. Vastuullinen ja asiakaslähtöinen. Voin suositella.
E. Sonninen
Read More
Hyvä lopputulos, siistit työmiehet.
J. Siira
Read More
Työn jälki (parketin hionta ja öljyäminen) oli erinomaista ja kyselyihin vastattiin nopeasti ja selkeästi. Arviointikäynti järjestyi myös hyvin nopealla varoitusajalla. Töiden aikaistaminen onnistui aiemmin sovitusta aikataulusta ja työ valmistui sovitussa aikataulussa. Parkettilattiassamme oli lisäksi yksi viilupaikkausta vaativa kohta, joka paikattiin niin hyvin, ettei siinä edes huomaa olleen vauriota.
Previous
Next

Uudistimme Jonne Kosken ja Emilia Leppäsen parkettilattian

12/2023

Kunnostimme Eeva Kolun vanhan lautalattian

2/2023

Uuden Kalanruotoparketin asennus Espooseen

4/2024

Uuden Chevron parkettilattian asennus Kemiönsaareen

7/2023

Uuden kalanruotoparketin asennus Kruunuhakaan

4/2023

Uuden mosaiikkiparketin asennus Munkkivuoreen

7/2023

Mäntyparketin hionta ja pintakäsittely

Kolmisäleisen lautaparketin hionta ja pintakäsittely

Hionnan jälkeinen pintakäsittely lakalla

Uuden lautaparketin asennus

Uuden kolmisäleisen lautaparketin asennus

Uuden kalanruotoparketin asennus

Lisää kuvia ja tarinoita löydät Instagramistamme!

Onko lattiaremontti ajankohtainen tänä vuonna? Seuraa meitä Instagramissa ja pysyt ajantasalla erilaisista lattiaratkaisuista.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...