fbpx
Parkettistudio Helsinki

Chevron parketti on laadukas ja ylellinen lattia, joka luo tilaan arvokkuutta

Elegantti ja ylellinen Chevron parketti on täydellinen valinta uuteen kotiisi, jos haluat luoda näyttävän tilan ja hyödyntää luonnollisia materiaaleja.

Chevron parketti on erinomainen valinta, jos haluat luoda klassiseen helsinkiläisasuntoon tai moderniin omakotitaloon arvokkaan, ylellisen ja näyttävän tilan

Chevron parketti sopii hyvin olohuoneisiin, makuuhuoneisiin, keittiöihin, eteisiin ja esimerkiksi liike- ja toimistotiloihin. Käyttömahdollisuudet ovat laajat ja sen tyylikäs ulkonäkö sopii hyvin sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen. Chevron luo tilaan lämpöä ja arvokkuutta sekä se on yhteensopiva myös lattialämmityksen kanssa.

 

Aidosta puusta valmistettu Chevron parketti lisää asunnon arvokkuutta sekä houkuttelevuutta

Chevron parketti on hyvin samankaltainen kalanruotoparketin kanssa. Chevron sopii erityisen hyvin vanhempiin ja perinteisiin rakennuksiin, mutta myös nykyaikaisiin sisustuksiin, joissa halutaan yhdistää klassisia ja moderneja elementtejä.

Tammesta valmistettu Chevron parketti on kestävä ja säilyttää kauneutensa vuosikymmenet eteenpäin oikealla hoidolla

Parkettilattiat voidaan paksuudesta ja rakenteestaan riippuen hioa ja pintakäsitellä elinkaarensa aikana 2-3 kertaa. Hionta ja pintakäsittely antaa lattialle aina uuden suojan auttaen pidentämään lattian elinkaarta.

Aidosta puusta valmistettu tammiparketti tekee kodistasi hengittävän ja luonnollisen

Luonnollisen puun käyttö on ollut aina lähellä Skandinavisen sisustajan sydäntä. Moderni skandinaavinen design suosii myös kestävää kehitystä ja ekologisia materiaaleja, mikä heijastaa syvää kunnioitusta luontoa kohtaan.

Laadukkaat kerrosrakenteiset Frevini Studio tammiparketit saatavilla Chevron kuviona

Chevron parkettia on saatavilla eri puulajeista, kuten tammi, saarni, pyökki ja monet muut. Jokaisella puulajilla on oma luonteensa ja värisävy, mikä mahdollistaa yksilöllisen valinnan oman sisustustyylin mukaan. Parketin pinta voi olla joko luonnollinen tai käsitelty erilaisilla viimeistelyillä, kuten lakkaamalla, öljyämällä tai vahalla suojaamiseksi.

Bohema

84.09140.41 m/2 (ALV 24%)

Seasalt

89.73147.08 m/2 (ALV 24%)

Porcelain

88.60138.88 m/2 (ALV 24%)

Oyster

86.35142.31 m/2 (ALV 24%)

Ocean Air

89.73147.08 m/2 (ALV 24%)

Latte

85.22141.36 m/2 (ALV 24%)

Independence

95.37151.85 m/2 (ALV 24%)

Honey

91.99148.99 m/2 (ALV 24%)

Cream

85.22141.36 m/2 (ALV 24%)

Cookie

86.35142.31 m/2 (ALV 24%)

Brownie

91.99148.99 m/2 (ALV 24%)

Tuscany

88.60145.18 m/2 (ALV 24%)

Valikoimastamme löydät kerrosrakenteiset tammi Chevron parketit

Chevron parketti on aina räätälöitävissä kohteeseesi tarpeidesi mukaan. Sävy valikoimastamme löytyy +40 erilaista sävyvaihtoehtoa.

Asensimme Mafi Chevron parketin Kemiönsaareen

Asensimme uuden huippulaadukkaan Itävallassa valmistetun Mafi Chevron parkettilattian Kemiönsaareen.

Katso lyhyt video viimeisimmästä asennusprojektistamme

Asensimme uuden ihastuttavan Kalanruotoparketin vanhan, kellastuneen ja kuluneen mosaiikkiparketin tilalle Espooseen. Kalanruotoparketin ja Chevron parketin asennus on erityisosaamista ja erinomainen lopputulos vaatii aina kaksi asiaa. Suoran pohjan ja tarkan asentajan. Näiden avulla lopputuloksesta saadaan symmetrinen ja harmoninen.

Katso video

Asiakastarina

Toteutimme lattiaremontin sisustusarkkitehti Petra Lasseniukselle

Uudistimme klassisen helsinkiläisasunnon lattian yhdistämällä uuden Töölön ruudun vanhaan Töölön ruutu- lattiaan.

Katso video
Seppo Kettunen
Seppo Kettunen
2024-05-03
Olen koko työikäni lähes 40 vuotta ollut materiaalihankinnoissa eri rakentamisen aloilla. Pyysin asuntoomme tarjouspyynnöt parkettien vaihtoon ja loppuvaiheessa kaksi yritystä. Parkettistudion tarjous harvinaisesti kattoi yksityisen henkilön tarvitsemat ohjeet koko projektin läpivientiin myös kotitalousvähennyksen osalta. Hieno lisä harvoin näiden asioiden kanssa tekevälle.
Annina Hansen
Annina Hansen
2024-04-22
Työnjälki oli erinomaista! Palvelu nopeaa, ystävällistä ja ammattitaitoista.
Markus Kemetter
Markus Kemetter
2024-04-09
Saimme erinomaista ja ystävällistä palvelua sekä luottamusta herättävää asiantuntemusta. Keittiön lattia kuntoon päivässä ja lopputulos priimaa. Suosittelen.
Isa Korhonen
Isa Korhonen
2024-04-08
Laminaatin alta kaivetun, vanhan puulattian hiominen ja lakkaaminen onnistui mutkitta ja nopeallakin aikataululla. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!
Oskari Salminen
Oskari Salminen
2024-04-06
5/5
Mira Rantalainen
Mira Rantalainen
2024-03-05
Kaikki sujui sovitusti, yhteydenpito oli mutkatonta ja perustaja Kalle osasi antaa hyvät suositukset juuri meidän tarpeeseen. Vanhan parketin hionta ja öljyäminen hoituivat aikataulussa. Kaikin puolin voin suositella lämmöllä muillekin Parkettistudion palveluita!
Anna-Liisa Aarti
Anna-Liisa Aarti
2024-03-03
Tosi upeaa ja tarkkaa työtä, lopputulos oli upea, parempi mitä osasin odottaa! Ihan kuin olisi uusi asunto, iso suositus. Kiitos paljon!

Chevron parketti lattiamateriaalina

Chevron parkettilattiasta on materiaalina ja kuviona erittäin näyttävä, koska alustaan liimattulla Chevron parkettilla  voidaan yhdistää eri huoneita ja tiloja ilman, että tarvitsee asentaa kynnyksiä. Chevron levyjen koko vaihtelee, joten on hyvä harkita, mikä koko sopii parhaiten huoneen kokoon ja sisustukseen. Suuret parkettilevyt sopivat isompiin tiloihin ja antavat tilalle modernia ilmettä. Pienemmät parkettilevyt voivat olla taas parempi valinta perinteisempään sisustustyyliin ja pienempiin huoneisiin.

Chevron parketin asennus

Suunnittelu: Chevronin asennusprojekti alkaa oikean materiaalin sekä sävyn valitsemisesta. Meillä on hyvät yhteydet eri toimittajiin ja valmistajiin. Kauttamme saat laajan valikoiman erilaisia Chevron parketteja, mukaan lukien eri puulajit, viimeistelyvaihtoehdot ja mitat. Parketti voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Pohjatyöt: Tasainen, kuiva ja puhdas pohja on avain tekijä erinomaisen lattian saavuttamiseksi ja huolellinen pohjatyö takaa tarkimman, harmonisen ja symmetrisen lopputuloksen. Tarkistamme aina ennen jokaista projektia alustan suoruuden ja teemme myös tarvittaessa kaikki tasoitukset ennen asennuksen aloittamista.

Asennus: Chevron parkettilaudat asennetaan sahaamalla ja liimaamalla ne tarkasti haluttuun kulmaan kuvion muodostamiseksi. Asentaminen vaatii erityistä tarkkuutta ja osaamista, jotta lattiasta saadaan symmetrinen ja harmoninen. Kokeneet lattia-asentajamme varmistavat, että lattiasta tulee toiveidesi mukainen. Asennamme parkettilaudat liimaamalla ja käytämme korkealaatuisia Rubion Easybond parkettiliimaa sekä alan parhaita työvälineitä. Haluamme varmistaa, että ylitämme odotuksesi!

Pintakäsittely: Lattian pintakäsittelyllä saavutetaan haluttu sävy ja ulkonäkö lattian pinnalle. Erilaisia vaihtoehtoja ovat öljy, lakka ja maali, jotka antavat lattialle erilaisen ulkonäön, sävyn ja tuntuman. Pintakäsittely ehkäisee myös parkettilattian likaantumisen, kosteuden ja kulumisen aiheuttamia vaurioita sekä pidentää lattian elinkaarta. Suosimme pintakäsittelyssä korkealaatuisia öljyjä ja lakkoja.

Kesän lattiaremontit varataan nyt

Kysy ilmainen hinta-arvio ja kerro meille lisää projektistasi

Olemme apunasi kaikissa lattioihin liittyvissä asioissa olit sitten hankkimassa uutta lattiaa tai kunnostamassa vanhaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Chevron parketti lattiamateriaalina

Chevron parketin kuvio luo tilaan arvokkuutta ja se on suosittu sisustuksessa, koska se luo elegantin ja tyylikkään ilmeen. Chevron parketti lisää myös asunnon arvoa sekä houkuttelevuutta ja on hyvin pitkäikäinen lattia oikein hoidettuna.

Chevron parkettia on saatavilla eri puulajeista, joista yleisimmät on tammi, saarni ja pyökki. Jokaisella puulajilla on oma luonteensa ja värisävy, mikä mahdollistaa yksilöllisen valinnan oman sisustustyylin mukaan. Frevini Studion valikoimasta löytyvät laadukkaat kerrosrakenteiset tammiparketit. Sävyä ja tuntumaa voidaan myös muokata pintakäsitellyn avulla kuten lakkaamalla tai öljyämällä.

Chevron parketin levyjen koko vaihtelee yleensä 30-120 cm välillä, joten on tärkeää harkita, mikä koko sopii parhaiten huoneen kokoon. Suuret levyt sopivat isoihin tiloihin ja antavat tilalle modernin ilmeen, kun taas pienemmät levyt voivat olla parempi valinta pienempiin huoneisiin ja perinteisempään sisustustyyliin.

Ennen Chevron parketin asennusta on tärkeintä huolehtia siitä, että lattian pohja on tasainen, kuiva ja puhdas. Huolellinen pohjatyö takaa tarkimman lopputuloksen.

Tarkistamme alustan suoruuden ennen jokaista asennusta ja teemme myös kaikki tasoitustyöt ennen asennuksen aloittamista.

Chevron parketin asennus vaatii asentajalta aina erityistä tarkkuutta ja osaamista. Parkettilaudat asennetaan leikkaamalla ja liimaamalla ne tarkasti 90 asteen kulmaan Chevron kuvion muodostamiseksi.

Kokeneet asentajamme varmistavat, että Chevron parketti asennetaan tarkasti, jotta lopputulos on virheetön ja harmoninen sekä toiveidesi mukainen.

Asennamme Chevron parketit liimaamalla alusmateriaaliin ja ​käytämme korkealaatuista ja ekologista Rubio Easybond- parkettiliimaa, joka on kestävä, kova ja vaimentaa tehokkaasti ääntä.

Asennus tahti riippuu kohteen pohjaratkaisusta ja huoneiden muodosta, mutta tyypillinen tahti on noin 20m2 / työpäivä. Huolellinen ja tarkka asennus takaa sen, että lopputulos on harmoninen ja virheetön.

Frevini Studion parketteja saa joko tehtaalla valmiiksi pintakäsiteltynä (toimitus 4-6 viikkoa) tai pintakäsittelemättömänä (toimitus 1 viikko). Valmiiksi pintakäsitelty vaatii ainoastaan asennuksen ja pintakäsittelemätön parketti vaatii asennuksen jälkeisen pintakäsittelyn. Tyypillisiä lattian pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat esimerkiksi öljy, öljylakka, vesiohenteinen lakka ja maali, joista kaikki jättävät erilaisen tuntuman ja sävyn lattian pintaan.

Suosimme luonnollisia, ympäristöystävällisiä ja täysin myrkyttömiä Natura Onecoat puuöljyjä. Natura Onecoat puuöljyt jättävät myös lattian pintaan aidon puun tuntuman. Voit tutustua Natura Onecoat puuöljyjen sävyihin tarkemmin nettisivuillamme tai varaa aika Showroomillemme. Katso sävyt täältä.

Voimme tehdä sinulle mallipalat valitsemistasi sävyistä, jos haluat tarkemmin vertailla erilaisia sävyvaihtoehtoja.

Chevron parkettilattian hoitaminen

Chevron parketin hoito on suhteellisen helppoa. Päivittäinen ja viikottainen puhdistaminen voidaan tehdä kuivaamalla lattia nihkeällä mopilla. Vältä liiallisen veden käyttöä sekä voimakkaita puhdistusaineita, jotka voivat vaurioittaa parketin pintaa. Suosittelemme käyttämään ainoastaan puulattioille tarkoitettuja puhdistusaineita, jotka suojelevat lattian pintaa.

Mikäli parkettilattia kuluu tai vaurioituu pahemmin, lattia voidaan hioa ja pintakäsitellä uudelleen, jolla palautetaan lattian alkuperäinen kauneus. Chevron parketti voidaan paksuudesta riippuen yleensä hioa noin 2-3 kertaa elinkaarensa aikana. Oikein hoidettuna ja huollettuna parketti kestää vuosikymmeniä.

Lisäpalvelut

Lattiaremontit avaimet käteen- periaatteella

Toteutamme tarvittaessa asbestikartoituksen, vanhan lattian purkutyöt, pohja- ja tasoitustyöt, jalkalistojen asennukset sekä loppusiivouksen.

Asbestikartoitus

Kauttamme saat myös asbestikartoituksen, joka on suoritettava vanhoissa rakennuksissa ennen purkutöitä.

Vanhan lattian purkutyöt

Puramme vanhan lattian ennen uuden lattian asennusta.

Pohja- ja tasoitustyöt

Tarkistamme lattian tasaisuuden aina ennen uuden asennusta, ja teemme tarvittavat tasoitustyöt.

Jalkalistojen asennus

Asennamme myös jalkalistat asennusprojektien päätteeksi.

Loppusiivous

Kauttamme saat loppusiivouksen projektillesi, jotta voit remontin jälkeen astua puhtaaseen kotiin.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...