fbpx
Parkettistudio Helsinki

Parkettilattioiden asiantuntija - Parkettistudio Helsinki

Olemme apunasi kaikissa lattioihin liittyvissä asioissa. Olit sitten hankkimassa uutta lattiaa tai kunnostamassa vanhaa.

Autamme sinua luomaan viihtyisän, tyylikkään ja juuri sinun näköisen kodin.

Olemme apunasi lattiaremonteissa ja autamme sinua luomaan viihtyisän, puhtaan, luonnollisen ja terveen asumisympäristön, jonka jokainen perhe ansaitsee.

Kalle Ahonen

Perustaja

Teemme sen mitä lupaamme ja tyydymme ainoastaan erinomaiseen lopputulokseen.

Parkettistudio Helsinki Oy on perustettu vuonna 2022. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta ammattilaisiltamme löytyy vankka kokemus ja asiantuntijuus puulattioista sekä niiden kanssa työskentelystä.

Katso video

Asiakaskokemukset ja tarinat

Meille on tärkeintä, että sinä olet tyytyväinen lopputulokseen.

”Meiltä niin aito lämmin suositus @parkettistudio nuorille yrittäjille, jotka loihti vanhasta elämää nähneestä savutammiparketista meidän kodin persoonallisen lämpimän sydämen. Vanhasta tuli parempi kuin uusi.”

5/5

+350 tyytyväistä asiakasta

Katso video
Seppo Kettunen
Seppo Kettunen
2024-05-03
Olen koko työikäni lähes 40 vuotta ollut materiaalihankinnoissa eri rakentamisen aloilla. Pyysin asuntoomme tarjouspyynnöt parkettien vaihtoon ja loppuvaiheessa kaksi yritystä. Parkettistudion tarjous harvinaisesti kattoi yksityisen henkilön tarvitsemat ohjeet koko projektin läpivientiin myös kotitalousvähennyksen osalta. Hieno lisä harvoin näiden asioiden kanssa tekevälle.
Annina Hansen
Annina Hansen
2024-04-22
Työnjälki oli erinomaista! Palvelu nopeaa, ystävällistä ja ammattitaitoista.
Markus Kemetter
Markus Kemetter
2024-04-09
Saimme erinomaista ja ystävällistä palvelua sekä luottamusta herättävää asiantuntemusta. Keittiön lattia kuntoon päivässä ja lopputulos priimaa. Suosittelen.
Isa Korhonen
Isa Korhonen
2024-04-08
Laminaatin alta kaivetun, vanhan puulattian hiominen ja lakkaaminen onnistui mutkitta ja nopeallakin aikataululla. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!
Oskari Salminen
Oskari Salminen
2024-04-06
5/5
Mira Rantalainen
Mira Rantalainen
2024-03-05
Kaikki sujui sovitusti, yhteydenpito oli mutkatonta ja perustaja Kalle osasi antaa hyvät suositukset juuri meidän tarpeeseen. Vanhan parketin hionta ja öljyäminen hoituivat aikataulussa. Kaikin puolin voin suositella lämmöllä muillekin Parkettistudion palveluita!
Anna-Liisa Aarti
Anna-Liisa Aarti
2024-03-03
Tosi upeaa ja tarkkaa työtä, lopputulos oli upea, parempi mitä osasin odottaa! Ihan kuin olisi uusi asunto, iso suositus. Kiitos paljon!

Kerro meille lisää projektistasi

Olemme apunasi kaikissa lattioihin liittyvissä asioissa olit sitten hankkimassa uutta lattiaa tai kunnostamassa vanhaa.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...