Luonnollisesti valmistettu puunsuojaöljy sävyttää ja suojaa parkettilattiasi

Suosimme puulattioiden pintakäsittelyissä luonnollisia Natura Onecoat 2K puunsuojaöljyjä. Naturan puuöljyt ovat markkinoiden testivoittaja kestävyydessä sekä täysin ympäristöystävällinen ja myrkytön valinta suojaamaan lattian pintaa.

Natura Onecoat 2K Puunsuojaöljy

Sävyttää lattiasi yhdellä käsittelykerralla. Suojaa puun pintaa vedeltä, lämmöltä ja kulumiselta. Öljy imeytyy puun pintasolukkoon ja tekee lattiasta luonnollisen näköisen sekä säilyttää aidon puun tuntuma.

Kestää kulutusta ja vastustaa nesteroiskeita tehokkaimmin

Ainutlaatuinen Natura Onecoat -puuöljyn koostumus varmistaa lattialle pitkäkestoisen suojan, koska monityydyttymättömät rasvaöljyt antavat hyvän säilyvyyden luonnonpuulle.

Puuöljyjen sävyihin pääset tutustumaan myös Showroomillamme, ja teemme sinulle  haluamistasi sävyistä mallipalat mukaan.

Soveltuu kaikille kodin puupinnoille

Natura Onecoat- puuöljyt sopivat kaikille kodin sisätilojen puupinnoille huonekaluista lattiaan. Öljyt ovat täysin turvallisia, koska ne eivät sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC 0%), joiden on todettu olevan haitallisia ihmisille ja eläimille.

Valmistettu luonnollisista raaka-aineista

Natura Onecoat pyrkii tuomaan tuomaan markkinoille jatkuvasti parempia tuotteita, joilla on vähemmän ympäristövaikutuksia. Natura Onecoatin öljyt ovat uusiutuvia, valmistettu kasviperäisistä raaka-aineista ja ovat täysin vapaita VOC-aineista.

Vain yksi käsittelykerta riittää

Käsittelyn aikana öljy avaa ja imeytyy puunpintasolukkoon, jonka jälkeen lattian annetaan kuivaa ja öljyn kovettua muutaman päivän ajan.

Toimimme Natura Onecoat puuöljyjen virallisena maahantuojana Suomessa

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...