fbpx
Parkettistudio Helsinki

Millainen parketti sopii koiraperheeseen?

Parkettistudio Helsinki

Kestävä parketti lemmikkien kanssa eläville

Kun perheeseen kuuluu koiria, lattian valintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Koiran kynnet, karvat ja aktiivinen elämäntyyli asettavat parketille omat haasteensa. Kestävän parketin valinta on tärkeää, jotta lattia säilyy kauniina ja toimivana vuosien ajan. Parkettistudiolla suosittelemme valitsemaan kovapuulattian, joka kestää paremmin koiran kynsien aiheuttamaa kulumista. Esimerkiksi tammi on hyvä valinta, sillä se on kova ja kestävä puulaji, joka sietää hyvin arjen rasitusta.

On myös tärkeää valita parketti, jonka pinta on käsitelty kestävällä lakalla. Kiiltävä tai matta lakka suojaa puuta ja helpottaa puhdistusta, kun koiran tuomat lika ja kosteus ovat arkipäivää. Mattapintainen lakka voi olla hyvä valinta, sillä se ei korosta niin paljon naarmuja ja muita käytön jälkiä. Jos tarvitset apua oikeanlaisen parketin valinnassa, ota yhteyttä meihin, niin autamme mielellämme.

Helppohoitoisuus ja puhdistettavuus

Parkettia valittaessa on hyvä miettiä, kuinka helppoa lattian puhdistaminen on. Koiraperheessä lattia likaantuu väistämättä tavallista enemmän, joten helppohoitoisuus on valttia. Sileäpintainen parketti on yleensä helpompi pitää puhtaana kuin karheampi ja uritettu lattia. Säännöllinen imurointi ja kostealla pyyhkiminen ovat parketin perushoitoa, ja nämä toimenpiteet riittävät yleensä pitämään lattian hyvässä kunnossa.

Kun parketti on valittu oikein ja se on laadukkaasti viimeistelty, ei koiran tuoma lika ja kosteus pääse vahingoittamaan lattiaa. Tahrat on helppo pyyhkiä pois, ja lattia kestää hyvin koiran elämää. Jos sinulla on kysyttävää parketin hoidosta tai haluat lisätietoja helppohoitoisista lattiaratkaisuista, olemme Parkettistudiolla valmiita auttamaan.

Vinyylilankku – Vaihtoehto perinteiselle parketille

Vinyylilankku on moderni lattiamateriaali, joka sopii erinomaisesti koiraperheisiin. Se on valmistettu SPC-kivikomposiitista, joka on erittäin kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Vinyylilankun pinta kestää hyvin koiran kynsiä, eikä se naarmuunnu helposti. Lisäksi vinyylilankku on vesitiivis, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan koteihin, joissa koirat saattavat tuoda sisälle vettä ja likaa.

Vinyylilankun äänieristys on integroituna tuotteeseen, mikä vähentää koiran kynsien aiheuttamaa kopinaa. Tämä on erityisen hyödyllistä kerrostaloasunnoissa, joissa halutaan minimoida askelten äänet. Jos vinyylilankku kiinnostaa sinua, ota yhteyttä meihin Parkettistudiolla, niin kerromme mielellämme lisää tästä koiraystävällisestä lattiaratkaisusta.

Yhteydenotto

Koiraperheen parketin valinnassa tärkeintä on kestävyys, helppohoitoisuus ja puhdistettavuus. Valitsemalla oikeanlaisen parketin tai vinyylilankun voit varmistaa, että lattiasi pysyy kauniina ja toimivana pitkään, vaikka kotona vipeltäisi nelijalkaisia ystäviä. Me olemme erikoistuneet kestäviin ja laadukkaisiin lattiaratkaisuihin, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan lattian.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos kaipaat lisätietoja tai apua sopivan parketin valintaan. Asiantunteva tiimimme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan henkilökohtaista palvelua, jotta voit nauttia kauniista ja kestävästä lattiasta vuosien ajan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...