fbpx
Parkettistudio Helsinki

Parketin hionta – Nopea ja helppo tapa saada lattia uuteen loistoon

Parkettistudio Helsinki

Lattian uudistaminen ammattilaisen avulla

Kulunut parketti voi menettää hohtonsa vuosien saatossa, mutta onneksi sen ei tarvitse tarkoittaa uuden lattian hankintaa. Parkettistudio tarjoaa ammattitaitoista parketin hiontaa, joka palauttaa lattiasi entiseen loistoonsa nopeasti ja vaivattomasti. Hionnan jälkeen lattia viimeistellään laadukkaalla lakalla tai öljyllä, jotka tuo esiin puun luonnollisen kauneuden ja suojaa pintaa. Lakoista valittavanasi on sekä kiiltävä että matta viimeistely, joten voit valita juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon.

Kun valitset Parkettistudion, voit luottaa siihen, että työ tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla. Meillä on vuosien kokemus parkettilattioiden kunnostuksesta, ja käytämme aina parhaita mahdollisia menetelmiä ja materiaaleja. Ota yhteyttä Parkettistudioon, niin kartoitamme yhdessä lattiasi kunnostustarpeet ja suunnittelemme parhaan mahdollisen toimenpiteen lattiasi elvyttämiseksi.

Laadukkaat lattiaratkaisut ja asiantunteva asennus

Parkettistudio tarjoaa kattavat palvelut puu- ja parkettilattioiden myyntiin, asennukseen ja kunnostukseen. Meiltä saat uudet, tyylikkäät ja kestävät lattiaratkaisut, jotka asennamme avaimet käteen -periaatteella. Asiantunteva tiimimme varmistaa, että asennus sujuu ongelmitta ja että lopputulos vastaa odotuksiasi. Oli kyseessä sitten koti tai julkinen tila, Parkettistudio toteuttaa lattiatyöt ammattitaidolla ja tarkkuudella.

Yrityksemme nuoresta iästä huolimatta meillä on vankka kokemus ja asiantuntemus alalta. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys, ja siksi panostamme jokaiseen projektiin täysillä. Jos parkettilattiasi kaipaa uudistusta tai olet hankkimassa uutta lattiaa, ota yhteyttä Parkettistudioon. Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun ja toteutamme sen laadulla, joka kestää aikaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...