Parketin hionta Helsinki

Toteutamme parketin hionta ja kunnostusprojekteja jatkuvasti koteihin, liiketiloihin ja julkisiin tiloihin Helsingin ja Uudenmaan alueella.

Katso video

Hiomme syvemmätkin naarmut, kulumat, kellastumat ja sävyerot pois parketin pinnasta, jonka jälkeen pintakäsittelemme lattiasi uudelleen haluamallasi tavalla.

Parketin hionta poistaa huonokuntoisestakin lattiasta kaikki kulumat ja naarmut sekä kellastuneen pinnan

Poistamme vaurioiden ja naarmujen koosta riippuen lattian pinnasta 1-2mm kerroksen parketin hiontaan tarkoitetuilla koneilla, jonka jälkeen lattian pinnasta saadaan taas tasainen ja sileä. 

Myös isompia rakoja ja vaurioita voidaan korjata parketin hionnan yhteydessä puukitillä sekä vaihtamalla vaurioituneita parkettisauvoja uusiin.

Uusi pintakäsittely suojaa lattiasi vuosiksi eteenpäin ja lattia voidaan samalla myös sävyttää

Yleisimpiä pintakäsittelyjä ovat lakkaus, valkolakkaus tai puuöljy.

Suosimme huippulaadukkaita Rubio Monocoat- puunsuojaöljyjä, jotka ovat ympäristöystävällisiä, luonnollisia ja täysin myrkyttömiä. Puuöljyillä (+40 sävyvaihtoehtoa) lattia voidaan samalla myös sävyttää uudelleen. 

Miksi parketin hionta kannattaa teettää ammattilaisella?

Parketin hionta on ammattilaiselle nopea ja täysin pölytön prosessi. Projekti kestää tyypillisesti 1-3 päivää riippuen kohteen neliömäärästä emmekä jätä sotkua tai pölyä perässämme.

Tyytyväisyystakuu

Teemme sen, mitä lupaamme.

Meille asiakkaan tyytyväisyys merkitsee eniten ja tarjoamme projekteillemme Tyytyväisyystakuun, jolla takaamme sen, että meidän asiakkaana olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen.

Kunnostamme useita lattioita viikottain Uudenmaan alueella

Meille on tärkeintä, että sinä olet tyytyväinen lopputulokseen

Jenniina Siira
Jenniina Siira
2024-02-12
Työn jälki (parketin hionta ja öljyäminen) oli erinomaista ja kyselyihin vastattiin nopeasti ja selkeästi. Arviointikäynti järjestyi myös hyvin nopealla varoitusajalla. Töiden aikaistaminen onnistui aiemmin sovitusta aikataulusta ja työ valmistui sovitussa aikataulussa. Parkettilattiassamme oli lisäksi yksi viilupaikkausta vaativa kohta, joka paikattiin niin hyvin, ettei siinä edes huomaa olleen vauriota.
Leppänen Emilia
Leppänen Emilia
2024-01-02
Halusimme uusia vanhan ja kuluneen parketin sekä vaihtaa sen sävyä. Parkettistudion osaava henkilökunta auttoi meitä vaihtoehtojen kartoittamisessa ja päädyimme hiomaan vanhan ja kuluneen parketin. Hionnan jälkeen lattia pintakäsiteltiin haluamamme sävyisellä puuöljyllä. Prosessi toteutettiin kahdessa työpäivässä, toisena päivänä tehtiin yläkerta ja toisena alakerta. Työpäivien välissä oli välipäivä jolloin siirsimme huonekaluja pois tieltä. Prosessin ajan asuimme kotona, vain pitäen huolen että lattia sai kuivua tarvittavan ajan öljyämisen jälkeen. Kunnostus sujui mutkitta ja lopputulos on aivan upea! Emme voisi olla enemmän tyytyväisiä tähän ratkaisuun ja palveluun
Johanna
Johanna
2024-01-02
Ehdottomasti viiden tähden arvoinen kokemus tämän yrityksen kanssa! Saimme koko prosessin ajan erinomaista ja nopeaa asiakaspalvelua, hinta- ja laatusuhde kohdillaan sekä todella ammattimaisella otteella tartuttiin ja vastattiin kaikkiin kysymyksiimme ja toteutusideoihin sekä -toiveisiimme. Saimme erinomaisen tarjouksen vanhan ja kuluneen parkettilattian hiomisesta sekä uudelleen sävyttämisestä. Lisäksi samalla tehtiin ammattitaidolla ja todella viimeistellysti myös uusi parkettiosuus vaatekaappien alla olleeseen samantasoiseen betonilattiaan siistillä puukynnyksellä. Lopuksi lattia sävytettiin vielä pähkinäsävyisellä rubio -puuöljyllä, joka teki parketista huomattavasti tasapintaisemman, eläväisemmän ja laadukkaamman näköisen. Pelkällä lattian hoitamiselle ja päivittämisellä saimme uuteen kotiin freesin ja huolitellun ilmeen vähällä vaivalla, emmekä voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen!
Annamari Polho
Annamari Polho
2023-11-30
Häikäisevän hyvää työtä - pahasti kuluneesta lautalattiasta tuli kuin uusi! Nopeat vastaukset kaikkiin tiedusteluihin ja kaikin puolin erinomaista ammattitaitoista toimintaa!
Maks Kuivanen
Maks Kuivanen
2023-11-03
Erinomaista ammattitaitoa kavereilla, suosittelen!
Samuel Nieminen
Samuel Nieminen
2023-11-03
Kaverit selkeästi tietää mitä tekee, hommat hoitui mutkitta ja lopputulos odotettua parempi. Suosittelen!
eija sonninen
eija sonninen
2023-10-18
Hyvä lopputulos, siistit työmiehet
Katso video

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Parketin hionta tehdään puulattioiden hiontaan tarkoitetulla painavalla rumpuhiomakoneella sekä reunahiomakoneilla, joilla puun pinnasta hiotaan pois yleensä muutama millimetri riippuen siitä kuinka kulunut ja vaurioitunut lattia on.

Hionnalla saadaan poistettua syvemmätkin naarmut ja kulumat, jos lattian pinnassa on riittävästi varaa hioa. Puun paksuudesta riippuen lattian voi sen elinkaarensa aikana hioa noin 2-4 kertaa.

Kunnostusprojektin hinta riippuu projektin koosta (m2) ja valitusta pintakäsittelytavasta. Saat tarjouksen nopeasti ottamalla yhteyttä. Muista kertoa kohteen pinta-ala (m2)!
Parketin hionta ja pintakäsittely on nopea ja vaivaton prosessi ammattilaisille. Työ kestää tyypillisesti 1-3 työpäivää riippuen kohteen pinta-alasta.

Tyypillisiä lattian pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat esimerkiksi öljy, öljylakka, vesiohenteinen lakka ja maali, joista kaikki jättävät erilaisen tuntuman ja sävyn lattian pintaan.

Suosimme luonnollisia, ympäristöystävällisiä ja täysin myrkyttömiä Rubio Monocoat- puuöljyjä. Rubio Monocoat- puuöljyt jättävät myös lattian pintaan aidon puun tuntuman. Voit tutustua Rubio Monocoat- puuöljyjen sävyihin tarkemmin nettisivuillamme tai varaa aika Showroomillemme. Katso sävyt täältä.

Voimme tehdä sinulle mallipalat valitsemistasi sävyistä, jos haluat tarkemmin vertailla erilaisia sävyvaihtoehtoja.

Kyllä. Parketin hionta poistaa lattian pinnasta vanhan pintakäsittely kerroksen, ja hionnan jälkeen parketin pinta käsitellään uudelleen. Uuden pintakäsittelyn aikana voidaan vaihtaa parketin sävyä tummemmasta vaaleammaksi tai vaaleammasta tummemmaksi.

Suosimme Rubio Monocoat- puuöljyjä, joiden sävyihin tarkemmin nettisivuillamme tai varaa aika Showroomillemme. Katso sävyt.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...