fbpx
Parkettistudio Helsinki

Puu- ja parkettilattian pintakäsittely – Näin suojaat lattiaa ja lisäät sen elinikää

Parkettistudio Helsinki

Lattian kestävyyden salaisuus: Oikeanlainen pintakäsittely

Kun puhutaan puu- ja parkettilattioiden kestävyydestä, pintakäsittely nousee avainasemaan. Oikein valittu ja ammattitaidolla toteutettu pintakäsittely ei ainoastaan suojaa lattiaa arjen kolhuilta ja kosteudelta, vaan myös pidentää sen käyttöikää merkittävästi. Parkettistudiolla ymmärretään, että jokainen lattia on yksilöllinen, ja siksi käsittely valitaan aina huolella lattian ominaisuuksien ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lakkaus on yksi suosituimmista menetelmistä suojata puu- ja parkettilattioita. Lakka muodostaa lattian pintaan kovan ja kestävän suojakerroksen, joka torjuu tehokkaasti likaa ja kosteutta. Parkettistudiolla on tarjolla sekä kiiltäviä että mattapintaisia lakkausvaihtoehtoja, joiden avulla voit valita juuri sinun lattiallesi sopivan viimeistelyn. Mikäli kaipaat apua oikean pintakäsittelyn valinnassa, Parkettistudion asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

Lattian elinikä pitenee säännöllisellä huollolla

Pintakäsittelyn lisäksi lattian elinikää voidaan pidentää huomattavasti säännöllisellä ja oikeaoppisella huollolla. Tämä tarkoittaa muun muassa lattian puhdistamista oikeilla puhdistusaineilla ja välineillä, jotka eivät vahingoita pintakäsittelyä. Parkettistudiolla korostetaan, että ammattilaisen tekemä huolto ja kunnostus ovat investointi lattiasi tulevaisuuteen.

On tärkeää muistaa, että lattian kunnon ylläpitäminen ei ole pelkästään esteettinen seikka, vaan se myös vähentää tarvetta tuleville korjaustoimenpiteille. Parkettistudio tarjoaa kattavat palvelut lattioiden huoltoon ja kunnostukseen, jotta voit nauttia kauniista ja kestävästä lattiasta vuosiksi eteenpäin. Jos lattiasi kaipaa ammattilaisten käsittelyä, ota yhteyttä Parkettistudioon ja kysy lisää palveluistamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...