fbpx
Parkettistudio Helsinki

Parkettilattian öljyäminen – Paranna lattian kestävyyttä ja ulkonäköä

Parkettistudio Helsinki

Öljykäsittelyn merkitys parkettilattialle

Parkettilattian öljyäminen on tehokas tapa parantaa lattian kestävyyttä ja tuoda esiin sen luonnollista kauneutta. Öljy tunkeutuu syvälle puun huokosiin, suojaten sitä kosteudelta ja likaantumiselta. Tämä käsittely ei ainoastaan vahvista lattian pintaa, vaan myös korostaa puun ainutlaatuista syykuviota ja väriä, luoden lämpimän ja viihtyisän ilmeen tilaan. Parkettistudiolla ymmärretään, kuinka tärkeää on käyttää oikeanlaisia öljyjä, jotka sopivat juuri sinun lattiasi tarpeisiin.

Kun parkettilattia on asianmukaisesti öljytty, se kestää paremmin arjen rasituksia. Öljyäminen on erinomainen valinta erityisesti niille, jotka arvostavat luonnollista lopputulosta ja haluavat lattialleen satiinisen tai mattapintaisen viimeistelyn. Parkettistudio tarjoaa laadukkaat ja kestävät öljykäsittelyvaihtoehdot, jotka säilyttävät lattian kauneuden vuosiksi eteenpäin. Mikäli kaipaat lisätietoja tai haluat ammattilaisten apua lattiasi öljyämiseen, Parkettistudio on valmiina palvelemaan sinua.

Parkettilattian huolto ja ylläpito

Öljytyn parkettilattian huolto on tärkeää lattian pitkäikäisyyden ja ulkonäön kannalta. Säännöllinen puhdistus ja oikeanlaiset hoitotuotteet auttavat ylläpitämään lattian suojaa ja kauneutta. Parkettistudiolla suositellaan käyttämään valmistajan hyväksymiä puhdistusaineita, jotka on suunniteltu erityisesti öljytyille lattioille. Näin varmistetaan, että lattia pysyy hyvässä kunnossa ja sen elinkaari pitenee.

On myös tärkeää huomioida, että ajan myötä lattia saattaa vaatia uudelleen öljyämistä. Tämä palauttaa lattian alkuperäisen loiston ja suojan. Parkettistudio tarjoaa ammattitaitoista palvelua parkettilattian huoltoon ja ylläpitoon, varmistaen, että lattiasi pysyy kauniina ja kestävänä vuodesta toiseen. Jos lattiasi kaipaa huolenpitoa tai uudelleen öljyämistä, ota yhteyttä Parkettistudioon, niin asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...