fbpx
Parkettistudio Helsinki

Parkettilattiat – Opas valintaan ja asennukseen

Parkettistudio Helsinki

Miksi valita parkettilattia?

Parkettilattia on aikaa kestävä ja tyylikäs valinta, joka tuo lämpöä ja luonnon kauneutta kotiisi. Parketin suosio perustuu sen monipuolisuuteen ja pitkäikäisyyteen. Parkettilattiat ovat kestäviä ja niiden ulkonäkö vain paranee vuosien saatossa. Parkettistudio tarjoaa laajan valikoiman eri puulajeja ja sävyjä, joten löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon.

Parkettilattian valinnassa kannattaa ottaa huomioon huoneen käyttötarkoitus ja valaistus. Kova käyttö vaatii kestävämpää parkettia, kun taas oleskelutiloissa voidaan käyttää myös pehmeämpiä puulajeja. Parkettistudion asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean parketin, joka kestää arjen rasitukset ja näyttää vuodesta toiseen kauniilta.

Parketin asennus – Näin onnistut

Parkettilattian asennus vaatii huolellisuutta ja oikeita työkaluja. On tärkeää, että alusta on tasainen ja kuiva ennen asennusta. Parkettistudio tarjoaa kattavat ohjeet ja tarvittavat tarvikkeet, jotta asennus sujuisi mahdollisimman helposti. Asennuksessa on otettava huomioon myös parketin eläminen, joten jätä riittävästi liikkumavaraa seinien viereen.

Jos et ole varma omista asennustaidoistasi, Parkettistudio tarjoaa myös asennuspalvelua. Ammattilaisen tekemä asennus takaa parhaan lopputuloksen ja säästää aikaa sekä vaivaa. Asennuspalvelumme varmistaa, että parkettilattiasi asennetaan oikeaoppisesti ja kestää käytössä vuosikymmeniä.

Parkettilattian hoito ja huolto

Parkettilattian säännöllinen hoito pidentää sen ikää ja pitää sen näyttävänä. Päivittäinen puhdistus pehmeällä harjalla tai mikrokuitumopilla poistaa lian ja pölyn, ja säännöllinen kuivapyyhintä estää naarmujen syntymistä. Parkettistudio suosittelee käyttämään parketin puhdistukseen ja hoitoon tarkoitettuja tuotteita, jotka suojaavat puuta ja säilyttävät sen luonnollisen kauneuden.

Syvempien naarmujen tai kuluneiden kohtien kohdalla parkettilattiaa voidaan hioa ja käsitellä uudelleen. Parkettistudio tarjoaa kattavat palvelut parkettilattian kunnostukseen, jotta lattiasi näyttäisi jälleen uudelta. Oikeanlaisella huollolla ja hoidolla parkettilattiasi pysyy kauniina vuosikymmeniä.

Parkettilattian valinnan merkitys kodin ilmeelle

Parkettilattia on merkittävä osa kodin sisustusta ja sen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Eri puulajit ja sävyt luovat erilaisia tunnelmia ja voivat vaikuttaa huoneen kokonaisilmeeseen. Vaalea parketti avartaa tilaa ja tuo valoisuutta, kun taas tumma parketti luo arvokkuutta ja lämpöä. Parkettistudion asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan parketin, joka sopii yhteen muun sisustuksen kanssa ja täyttää toiveesi kodin ilmeestä.

Parkettilattian valintaan vaikuttavat myös ympäristöystävällisyys ja kestävyys. Parkettistudio panostaa kestävään kehitykseen ja tarjoaa ekologisia vaihtoehtoja, jotka ovat valmistettu vastuullisesti hankituista puumateriaaleista. Valitsemalla laadukkaan parkettilattian Parkettistudiosta voit olla varma, että tuet kestävää kehitystä ja saat lattian, joka kestää aikaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...