fbpx
Parkettistudio Helsinki

Laadukkaat parkettilattiat asennettuna

Parkettistudio Helsinki

Valitse laadukas parkettilattia kotiisi

Kun on aika päivittää kodin ilmettä, parkettilattia on suosittu ja ajaton valinta. Se tuo tilaan lämpöä ja luonnollista kauneutta, joka kestää vuosikymmeniä. Valitsemalla laadukkaan parketin varmistat, että lattiasi näyttää hyvältä ja kestää arjen kulutusta. Parkettilattian valinnassa on tärkeää ottaa huomioon niin puulajin ominaisuudet kuin lattian viimeistelykin.

Me ymmärrämme, että jokainen koti on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman parkettilattioita, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon, ja varmistavat, että asennus sujuu moitteettomasti.

Parkettilattian asennus on tärkeä vaihe, joka vaikuttaa lattian kestävyyteen ja ulkonäköön. Ammattitaitoinen asennus takaa, että lattia asettuu paikoilleen tasaisesti ja ilman virheitä. Me huolehdimme siitä, että asennus tehdään huolellisesti ja tarkasti, käyttäen laadukkaita työvälineitä ja -menetelmiä.

Parkettilattian huolto ja kestävyys

Laadukkaan parkettilattian elinkaari on pitkä, mutta se vaatii oikeanlaista huoltoa säilyttääkseen kauneutensa. Säännöllinen puhdistus ja oikeanlaiset hoitotuotteet ovat avainasemassa. Me tarjoamme kunnostuspalveluita, jotka pidentävät parkettisi ikää ja pitävät sen näyttävänä vuodesta toiseen.

Kunnostustöissä käytämme aina laadukkaita hiomapapereita ja huolehdimme, että lattian viimeistely on tehty kestämään. Valikoimamme sisältää kiiltävät ja mattapintaiset lakat, jotka suojaavat parkettia ja tuovat esiin puun luonnollisen kauneuden. Kysy lisää huoltopalveluistamme, niin varmistat, että parkettilattiasi pysyy upeana vuosien ajan.

Ympäristöystävälliset ja kestävät materiaalivaihtoehdot

Nykyään yhä useampi haluaa tehdä ympäristötietoisia valintoja myös sisustuksessa. Parkettistudiolla tarjoamme kestäviä ja ympäristöystävällisiä parkettilattioita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat myös kestävä valinta planeetallemme. Valikoimamme sisältää erilaisia puulajeja, jotka on tuotettu vastuullisesti.

Vinyylilankkumme on valmistettu SPC-kivikomposiitista, joka on kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto perinteiselle parketille. Integroitu äänieristys tekee asennuksesta nopeaa ja helppoa, ja lopputulos on sekä kaunis että käytännöllinen. Tutustu eri vaihtoehtoihimme ja löydä oma suosikkisi.

Kokonaisvaltainen palvelu ja asiakastyytyväisyys

Parkettistudiolla panostamme asiakastyytyväisyyteen ja tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua alusta loppuun. Konsultoimme sinua mielellämme lattiaratkaisuissa ja varmistamme, että saat juuri sellaisen lattian kuin olet toivonut. Asennusprojektimme ovat avaimet käteen -periaatteella toteutettuja, mikä tarkoittaa, että hoidamme kaiken puolestasi.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat onnellisia ja tyytyväisiä valitsemaansa parkettilattiaan. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat keskustella lattiaratkaisuista, ota yhteyttä Parkettistudioon – autamme sinua mielellämme!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...