Parketin hionta ja pintakäsittely – Näin saat lattiasta täydellisen

Parkettistudio Helsinki

Lattian uudistaminen ammattilaisen ottein

Kun puu- tai parkettilattia alkaa näyttää käytön jälkiä, on aika harkita lattian uudistamista. Parkettistudio tarjoaa ammattitaitoista palvelua, joka herättää lattiasi eloon uudelleen. Lattian hionta poistaa pinnalta naarmut ja muut epätasaisuudet, paljastaen puun luonnollisen kauneuden. Hionnan jälkeen lattia on valmis pintakäsittelyyn, joka suojaa puuta ja tuo esiin sen parhaat ominaisuudet.

Pintakäsittelyvaihtoehtoja on useita, ja Parkettistudio tarjoaa sekä kiiltävät että mattapintaiset lakkausvaihtoehdot. Valitsemalla oikean pintakäsittelyn voit vaikuttaa lattian lopulliseen ilmeeseen ja kestävyyteen. Ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun lattiallesi sopivan vaihtoehdon. Ota yhteyttä Parkettistudioon, niin suunnitellaan yhdessä lattiasi uudistus.

Laadukkaat materiaalit ja työn tarkkuus

Parkettilattian kunnostuksessa käytettävien materiaalien laatu on ensiarvoisen tärkeää. Parkettistudiolla käytämme vain parhaita tuotteita, jotka takaavat lattian pitkäikäisyyden ja kauneuden. Ammattilaisemme ovat koulutettuja ja kokeneita, ja he noudattavat työssään suurta tarkkuutta. Tämä varmistaa, että lattian hionta ja pintakäsittely tehdään huolellisesti ja lopputulos on täydellinen.

Kun valitset Parkettistudion, voit luottaa siihen, että lattiatyöt toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, ilman että sinun tarvitsee huolehtia yksityiskohdista. Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen lopputulokseen, ja siksi panostamme laatuun jokaisessa työvaiheessa. Ota yhteyttä Parkettistudioon, niin kerromme lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua saamaan lattiastasi täydellisen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...