Parketin hionta ja pintakäsittely – lattian alkuperäinen kauneus takaisin

Parkettistudio Helsinki

Lattian uudistaminen ammattitaidolla

Kulunut parketti voi menettää hohtonsa vuosien saatossa, mutta onneksi sen ei tarvitse olla pysyvä tila. Parkettistudio tarjoaa Helsingin ja Uudenmaan alueella korkealaatuista palvelua parkettilattioidesi hiontaan ja pintakäsittelyyn. Meidän käsissämme lattiasi palautetaan alkuperäiseen loistoonsa huolellisesti ja ammattitaidolla. Käyttämämme menetelmät ja materiaalit ovat aina ensiluokkaisia, varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kun parkettilattia kaipaa uudistusta, on tärkeää valita kumppani, joka ymmärtää puulattian arvon ja merkityksen kodissasi. Parkettistudio on erikoistunut puu- ja parkettilattioiden myyntiin, asennukseen ja kunnostukseen, ja meillä on vuosien kokemus alalta. Kunnostusprosessissamme huomioimme aina lattian yksilölliset ominaisuudet ja asiakkaan toiveet, jotta lopputulos ylittää odotukset.

Parketin pintakäsittelyn merkitys

Parkettilattian pintakäsittely ei ole pelkästään esteettinen toimenpide, vaan se suojaa puuta kulumiselta ja kosteudelta. Oikein valittu ja ammattimaisesti toteutettu pintakäsittely pidentää lattian ikää ja helpottaa sen ylläpitoa. Parkettistudio käyttää laadukkaita öljyjä ja lakoja, jotka säilyttävät puun luonnollisen kauneuden samalla suojaten sitä arjen rasituksilta.

Valitsemalla Parkettistudion kunnostustyöt saat varmuuden siitä, että lattiasi pintakäsittely tehdään huolella ja oikeilla tuotteilla. Meidän asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään eri vaihtoehdoista ja auttavat löytämään juuri sinun lattiallesi sopivan ratkaisun. Olipa kyseessä sitten öljyäminen tai lakkaus, voit luottaa siihen, että Parkettistudio toteuttaa työn laadukkaasti ja kestävästi.

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia

Parkettistudio on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vain parasta. Meille tärkeintä on, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Tämä tarkoittaa, että kuuntelemme toiveitasi ja tarpeitasi alusta loppuun, ja varmistamme, että jokainen projekti toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meidän avaimet käteen -periaatteemme takaa, että saat nauttia uudistetusta lattiasta ilman ylimääräistä vaivaa.

Yrityksemme nuoresta iästä huolimatta ammattilaisemme omaavat vankan kokemuksen ja asiantuntemuksen, joka näkyy jokaisessa työvaiheessa. Olemme ylpeitä käsityötaidostamme ja siitä, että voimme palauttaa lattiasi alkuperäisen kauneuden. Ota yhteyttä Parkettistudioon, niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme palvella sinua lattiasi kunnostuksessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...