fbpx
Parkettistudio Helsinki

Kalanruotoparketin suosituimmat värisävyt

Parkettistudio Helsinki

Trendikkäät sävyt lattian elävöittämiseen

Kun sisustuksen ystävät etsivät lattiamateriaalia, joka tuo tilaan sekä lämpöä että luonnetta, kalanruotoparketti on usein ykkösvalinta. Parkettistudio tarjoaa laajan valikoiman sävyjä, jotka vastaavat tämän päivän sisustustrendeihin. Luonnolliset ja maanläheiset sävyt, kuten vaalea saarni, ovat erityisen suosittuja, sillä ne tuovat tilaan valoisuutta ja avaruuden tuntua.

Tummemmat sävyt, kuten klassinen tumma tammi, ovat myös kysyttyjä. Ne luovat tilaan arvokkuutta ja syvyyttä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin moderneihin kuin perinteisiin sisustuksiin. Parkettistudion asiantuntijat auttavat mielellään löytämään juuri oikean sävyn, joka sopii asiakkaan yksilölliseen makuun ja tilan henkeen.

Valon ja varjon leikkiä

Valoisa skandinaavinen sisustus suosii vaaleita lattioita, jotka heijastavat valoa ja tekevät pienemmästäkin tilasta ilmavan. Parkettistudion valikoimasta löytyvät sävyt, kuten vaalea saarni, ovat täydellisiä luomaan tätä vaikutelmaa. Ne tuovat tilaan raikkautta ja keveyttä, mikä on ihanteellista erityisesti pohjoismaisissa kodeissa, joissa valon määrä vaihtelee vuodenajan mukaan.

Toisaalta, jos halutaan luoda intiimimpi ja lämpimämpi tunnelma, tummemmat sävyt ovat oivallinen valinta. Ne imevät valoa ja luovat tilaan syvyyttä, mikä on ihanteellista suuremmissa huoneissa tai tiloissa, joissa halutaan luoda kodikasta ja suojaisaa ilmapiiriä. Parkettistudion valikoimasta löytyvät tummat sävyt ovat suunniteltu täyttämään nämä toiveet.

Monipuolisuus eri sisustustyyleissä

Kalanruotoparketin suosio perustuu osittain sen monipuolisuuteen. Parkettistudion asiakkaat arvostavat sitä, että sama lattia voi sopia niin moderniin loft-asuntoon kuin klassiseen kartanoonkin. Vaaleat sävyt ovat monikäyttöisiä ja muuntautuvat helposti eri sisustustyylien mukaan.

Tummat ja rohkeat sävyt tuovat puolestaan selkeää kontrastia ja luonnetta tilaan. Ne sopivat erinomaisesti tiloihin, joissa halutaan tehdä rohkea sisustusvalinta tai korostaa muita sisustuselementtejä. Parkettistudion asiantuntijat ovat valmiita auttamaan löytämään täydellisen sävyn, joka täydentää asiakkaan sisustusvisiota.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...