Uusi elämä puulattialle – parketin hionta ja lakkaus

Parkettistudio Helsinki

Parkettilattian uudistaminen ammattilaisen käsissä

Kulunut ja elämän jälkiä kantava puulattia voi saada uuden elämän ammattitaitoisen kunnostuksen myötä. Parkettistudio on erikoistunut herättämään vanhat parkettilattiat henkiin Helsingin ja Uudenmaan alueella. Kunnostusprosessi alkaa parketin hionnalla, joka poistaa pinnalta naarmut ja muut käytön jäljet, paljastaen puun luonnollisen kauneuden. Tämän jälkeen lattia viimeistellään lakkaamalla, joka suojaa puuta ja tuo esiin sen parhaat ominaisuudet.

Kun parkettilattia kaipaa uudistusta, on tärkeää kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Parkettistudiolla työskentelee kokeneita ammattilaisia, jotka tuntevat puulattioiden salat ja osaavat valita juuri oikeat menetelmät ja materiaalit kullekin lattialle. Lakkausvaihtoehdoista löytyy sekä kiiltäviä että mattapintaisia vaihtoehtoja, jotka molemmat tarjoavat lattialle suojan ja tyylikkään lopputuloksen. Mikäli parkettilattiasi kaipaa uudistusta, ota yhteyttä Parkettistudioon ja kysy lisää palveluistamme.

Laadukas lakkapinta kestää aikaa ja käyttöä

Parkettilattian lakkaus ei ole pelkästään esteettinen valinta, vaan se on myös käytännöllinen tapa pidentää lattian ikää. Laadukas lakkaus suojaa puuta kosteudelta, lialta ja kulumiselta, mikä on erityisen tärkeää aktiivisesti käytetyissä tiloissa. Parkettistudio käyttää vain parhaita lakkatuotteita, jotka takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen. Lakkaamalla lattian ammattilaisen toimesta varmistat, että lattiasi pysyy hyvässä kunnossa vuosia.

Valitsemalla Parkettistudion lattiasi kunnostukseen, saat paitsi laadukkaan työn, myös räätälöidyn palvelun. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan lattiallesi sopivimman lakkavaihtoehdon, olipa kyseessä sitten kiiltävä tai mattapintainen lopputulos. Kestävä ja huolella tehty lakkaus on investointi, joka nostaa asuintilasi arvoa ja viihtyisyyttä. Ota yhteyttä Parkettistudioon, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme auttaa sinua lattiasi kunnostuksessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...