fbpx
Parkettistudio Helsinki

Puu- ja parkettilattian pintakäsittely – Suojaa lattiaa ja lisää sen kauneutta

Parkettistudio Helsinki

Lattian pintakäsittelyn merkitys

Puulattiat tuovat kotiin lämpöä ja luonnonläheisyyttä, mutta kaunis ulkonäkö vaatii myös huolenpitoa. Pintakäsittely on avainasemassa, kun halutaan suojata lattiaa kulutukselta ja säilyttää sen kauneus vuosiksi eteenpäin. Parkettistudiolla ymmärrämme, että jokainen lattia on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun lattiasi tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten uuden lattian asennus tai vanhan kunnostus, meiltä löytyy osaaminen ja tuotteet, jotka tuovat esiin parhaat puolet puu- ja parkettilattioistasi.

Kestävä ja kaunis lattia on investointi, joka nostaa asunnon arvoa ja parantaa asumismukavuutta. Pintakäsittelyllä voidaan vaikuttaa lattian kiiltoasteeseen, ja Parkettistudiolla on tarjolla sekä kiiltäviä että mattapintaisia lakkausvaihtoehtoja. Valitsemalla oikean pintakäsittelyn voit varmistaa, että lattiasi kestää arjen rasitukset ja näyttää hyvältä vuodesta toiseen. Jos kaipaat apua oikean pintakäsittelyn valinnassa, ota yhteyttä Parkettistudioon – autamme mielellämme!

Lattian pintakäsittelyn vaiheet

Pintakäsittelyn prosessi alkaa aina lattian perusteellisella puhdistuksella ja tarvittaessa vanhan pintakäsittelyn poistolla. Tämän jälkeen lattia on valmis uudelle käsittelylle, joka suojaa puuta ja tuo esiin sen luonnollisen kauneuden. Parkettistudiolla käytämme vain laadukkaita tuotteita, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että pintakäsittely tehdään huolellisesti ja lattiasi saa ansaitsemansa suojan ja viimeistelyn.

On tärkeää valita pintakäsittely, joka sopii sekä lattian käyttötarkoitukseen että omistajan toiveisiin. Kiiltävä lakka voi tehdä tilasta valoisamman ja avaran tuntuisen, kun taas mattalakka luo hillitympää tunnelmaa. Parkettistudiolla autamme sinua löytämään juuri sinun lattiallesi sopivan pintakäsittelyn. Kun lattian pintakäsittely on valmis, voit luottaa siihen, että lattiasi kestää elämää ja säilyttää kauneutensa. Ota yhteyttä Parkettistudioon, niin kerromme lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan toiveidesi mukaisen lopputuloksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...