Parkettilattiat – Asennus, myynti ja kunnostus ammattitaidolla

Laadukkaat parkettilattiat kotiisi ja julkisiin tiloihin

Olitpa sitten uudistamassa kotisi ilmettä tai päivittämässä julkisen tilan lattiaratkaisuja, Parkettistudio tarjoaa sinulle laajan valikoiman korkealaatuisia parkettilattioita. Meiltä löydät niin modernit kuin perinteisetkin parketit, jotka sopivat saumattomasti niin uudiskohteisiin kuin vanhojen tilojen remontteihinkin. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan lattian, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Helsingin ja Uudenmaan alueella toimivana yrityksenä tunnemme paikalliset olosuhteet ja asiakkaiden toiveet. Tämä tietotaito yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin ja huolelliseen työnjälkeen takaavat, että saat meiltä aina tyylikkään ja kestävän lattiaratkaisun. Olipa kyseessä sitten asuinhuoneisto tai toimistotila, Parkettistudio toteuttaa lattiaunelmasi ammattitaidolla.

Parkettilattioiden asennuspalvelu – Avaimet käteen

Parkettistudio ymmärtää, että parkettilattian asennus on tärkeä osa kodin tai tilan ilmeen uudistamista. Siksi tarjoamme kattavan avaimet käteen -asennuspalvelun, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta viimeistelyyn. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat siitä, että asennus sujuu nopeasti ja vaivattomasti, ja että lopputulos on juuri sellainen kuin olet toivonut.

Asennusprosessimme alkaa aina huolellisella suunnittelulla ja yksityiskohtien läpikäynnillä asiakkaan kanssa. Näin varmistamme, että lopputulos vastaa täysin toiveitasi. Käytämme vain parhaita työkaluja ja asennustekniikoita, jotta parkettilattiasi asettuu paikoilleen virheettömästi ja kestää vuosikymmeniä.

Parkettilattioiden myynti – Vain parasta laatua

Valikoimamme kattaa laajan kirjon erilaisia parkettilattioita, jotka on valittu huolella kestävyyden ja tyylikkyyden perusteella. Me Parkettistudiolla uskomme, että laadukas parketti on sijoitus asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon. Siksi tarjoamme asiakkaillemme vain parhaita tuotteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.

Olipa valintasi sitten lämmin tammi, elegantti saarni tai jokin muu puulaji, voit luottaa siihen, että parkettilattiamme ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Lisäksi asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikean sävyn ja mallin, joka sopii tilaasi ja elämäntyyliisi.

Parkettilattioiden kunnostus – Uutta elämää vanhoille lattioille

Vanhan parkettilattian kunnostus on ekologinen ja kustannustehokas tapa päivittää tilan ilmettä. Parkettistudion ammattilaiset ovat erikoistuneet herättämään vanhat lattiat uudelleen henkiin. Kunnostuspalvelumme sisältää kaiken tarvittavan hionnasta pintakäsittelyyn, jotta lattiasi näyttää jälleen uudelta.

Käytämme kunnostuksessa ainoastaan parhaita materiaaleja ja menetelmiä, jotka takaavat lattian pitkäikäisyyden ja kauneuden. Olipa kyseessä sitten naarmuuntunut tai kulunut parketti, voimme palauttaa sen alkuperäiseen loistoonsa. Luota meihin, kun haluat lattioillesi uuden elämän.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...