fbpx
Parkettistudio Helsinki

Parkettilattian öljyäminen – Paranna lattian ulkonäköä ja kestävyyttä

Parkettistudio Helsinki

Öljykäsittelyn merkitys parkettilattialle

Parkettilattian öljyäminen on tehokas tapa parantaa lattian ulkonäköä ja pidentää sen käyttöikää. Öljy tunkeutuu syvälle puun huokosiin, suojaten sitä kosteudelta ja likaantumiselta. Tämä käsittely ei ainoastaan korosta puun luonnollista kauneutta, vaan myös tekee pinnasta miellyttävän tuntuisen jalkojen alla. Parkettistudiolla ymmärrämme, kuinka tärkeää on käyttää oikeanlaista öljyä, joka sopii juuri sinun lattiasi puulajille ja käyttötarkoitukselle.

Kun lattia on öljytty asianmukaisesti, se kestää paremmin arjen rasituksia. Öljyäminen antaa lattialle myös uudenlaista syvyyttä ja lämpöä, mikä tekee tilasta kutsuvamman. Mikäli kaipaat apua oikean öljyn valinnassa tai haluat ammattilaisten suorittaman öljykäsittelyn, ota yhteyttä Parkettistudioon.

Lattian kestävyyden ylläpito öljykäsittelyllä

Öljykäsittely ei ole pelkästään esteettinen valinta, vaan se on myös käytännöllinen tapa suojata parkettilattiaa. Säännöllinen öljyäminen auttaa lattiaa vastustamaan paremmin kolhuja ja naarmuja, mikä on erityisen tärkeää vilkkaasti käytetyissä tiloissa. Parkettistudiolla tiedämme, että hyvin hoidettu parketti voi kestää sukupolvelta toiselle, säilyttäen kauneutensa ja arvonsa vuosien varrella.

Öljyämällä parkettilattiasi säännöllisesti voit varmistaa, että se säilyy kauniina ja kestävänä pitkään. Parkettistudio tarjoaa asiantuntevaa palvelua parkettilattioiden öljykäsittelyyn liittyen, ja meidän ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että lattiasi saa parhaan mahdollisen hoidon. Jos haluat lisätietoja tai ammattilaisen suorittamaa öljykäsittelyä, ota rohkeasti yhteyttä Parkettistudioon – me autamme sinua mielellämme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...