Parkettilattian öljyäminen – Anna lattiallesi uusi elämä

Miksi parkettilattian öljyäminen kannattaa?

Öljyäminen on yksi parhaista tavoista antaa parkettilattiallesi uutta elämää. Se ei ainoastaan paranna lattian ulkonäköä, vaan myös suojaa puuta kosteudelta ja likaantumiselta. Öljy tunkeutuu syvälle puun huokosiin, mikä korostaa puun luonnollista kauneutta ja syventää sen sävyjä. Lisäksi öljytty pinta on helppo puhdistaa ja ylläpitää, mikä pidentää lattian käyttöikää.

Parkettistudio ymmärtää, että jokainen lattia on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä öljyämispalveluita, jotka vastaavat juuri sinun lattiasi tarpeita. Käyttämämme öljyt ovat korkealaatuisia ja ne valitaan huolellisesti kestämään arjen rasitusta. Kun valitset meidät, voit luottaa siihen, että lattiasi saa parhaan mahdollisen käsittelyn.

Öljyämisen vaiheet – Näin se tehdään oikein

Öljyämisen prosessi alkaa lattian perusteellisella puhdistuksella ja tarvittaessa hionnalla. Tämä varmistaa, että öljy tarttuu kunnolla ja lopputulos on tasainen. Parkettistudio käyttää ainoastaan ammattilaisten suosittelemia menetelmiä ja työkaluja, jotta lattiasi käsittely on huolellista ja tarkkaa. Öljy levitetään sitten tasaisesti lattian pintaan, ja ylimääräinen öljy poistetaan. Lopuksi lattia kiillotetaan, jotta se saavuttaa halutun lopputuloksen.

Me Parkettistudiolla tiedämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota öljyn levityksen tasaisuuteen ja varmistamme, että jokainen lattian osa saa tarvittavan suojan. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi teemme työmme huolella ja ammattitaidolla.

Öljyämisen jälkeinen hoito ja ylläpito

Öljytyn parkettilattian hoito on yksinkertaista, mutta tärkeää. Säännöllinen imurointi ja kostean liinan käyttö riittävät yleensä pitämään lattian hyvässä kunnossa. On kuitenkin suositeltavaa käyttää lattian öljyämiseen tarkoitettuja puhdistusaineita, jotka auttavat ylläpitämään öljyn antamaa suojaa. Parkettistudio tarjoaa asiakkailleen kattavat ohjeet ja tuotteet lattian asianmukaiseen hoitoon öljyämisen jälkeen.

Jos lattia alkaa ajan myötä näyttää kuluneelta, sitä voi elvyttää uudelleen öljyämällä. Tämä ei ole yhtä suuri toimenpide kuin ensimmäinen öljyäminen, mutta se auttaa säilyttämään lattian kauneuden ja suojan vuosien ajan. Parkettistudio on valmis auttamaan sinua kaikissa lattiasi huoltoon liittyvissä kysymyksissä ja tarjoamaan parhaat ratkaisut sen ylläpitoon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...