Parkettilattian hoito-opas – Näin pidät lattiasi hyvässä kunnossa

Parkettistudio Helsinki

Parkettilattian säännöllinen puhdistus

Parkettilattian kauneus ja kestävyys säilyvät parhaiten, kun lattiaa hoidetaan oikein. Säännöllinen puhdistus on avainasemassa, ja se kannattaa aloittaa poistamalla pöly ja lika pehmeällä harjalla tai mikrokuitumopilla. Tämä estää hiekan ja muiden hiukkasten aiheuttamat naarmut ja kulumat. Parkettilattian puhdistuksessa on suositeltavaa käyttää valmistajan suosittelemia puhdistusaineita, jotka on suunniteltu erityisesti puulattioille.

Parkettistudio tarjoaa asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja neuvoja parkettilattian hoitoon. Meiltä saat kaikki tarvittavat välineet ja aineet, jotka varmistavat lattiasi pitkäikäisyyden ja kauneuden. Muista, että liian märkä moppi tai liiallinen veden käyttö voi vahingoittaa parkettiasi, joten käytä kosteaa, muttei märkää rättiä puhdistukseen.

Vahingoittumisen ehkäisy ja suojelu

Parkettilattian suojelu alkaa jo huonekalujen jalkojen alla. Käytä huopatassuja tai muita pehmeitä suojia estämään naarmut ja painaumat. Lisäksi on hyvä välttää korkokenkien käyttöä ja pitää lemmikkien kynsiä lyhyinä, jotta parketti pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa. Matot ja käytäväsuojat kulkureiteillä auttavat myös vähentämään lattian kulumista.

Me Parkettistudiolla ymmärrämme, että parkettilattia on investointi, joka kestää vuosikymmeniä, kun sitä hoidetaan oikein. Siksi tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja tuotteita, jotka auttavat sinua suojaamaan lattiasi. Kysy meiltä vinkkejä ja suosituksia lattiasi erityistarpeisiin, ja me autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut.

Naarmujen ja kolhujen korjaus

Naarmut ja kolhut ovat väistämättömiä, mutta niitä voi usein korjata. Naarmujen ja syvempien kolhujen kohdalla voi tarvita ammattilaisen apua. Parkettistudio tarjoaa kunnostuspalveluita, jotka palauttavat lattiasi entiseen loistoonsa.

Kun parkettilattiasi kaipaa ammattimaista huolenpitoa, Parkettistudio on valmiina auttamaan. Meidän kokeneet asiantuntijamme osaavat arvioida vaurioiden laajuuden ja ehdottaa parasta toimenpidettä. Olipa kyseessä sitten paikallinen korjaus tai laajempi kunnostustyö, voit luottaa siihen, että lattiasi on hyvissä käsissä.

Parkettilattian uudelleenkäsittely ja huolto

Ajan myötä parkettilattia voi menettää kiiltoaan ja vaatia uudelleenkäsittelyä. Lakatut lattiat voidaan uudelleenlakata ja öljytyt lattiat öljytä uudelleen, jotta niiden suojaus ja ulkonäkö palautuvat. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita ja käyttää oikeita tuotteita, jotta lattia säilyy hyvässä kunnossa pitkään.

Parkettistudio tarjoaa kattavat huolto- ja uudelleenkäsittelypalvelut, jotka varmistavat, että parkettilattiasi näyttää uudelta vuodesta toiseen. Ota yhteyttä meihin, kun lattiasi kaipaa elvytystä, ja me huolehdimme siitä, että se saa parhaan mahdollisen käsittelyn.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...