fbpx
Parkettistudio Helsinki

Parketin hionta ja pintakäsittely – Vanhan lattian uusi elämä

Parkettistudio Helsinki

Lattian uudistaminen ammattilaisen käsissä

Kulunut parketti voi menettää hohtonsa vuosien saatossa, mutta onneksi vanhakin lattia voidaan herättää henkiin ammattitaitoisen kunnostuksen avulla. Parkettistudio tarjoaa Helsingin ja Uudenmaan alueella laadukasta palvelua, jossa vanha parketti saa uuden elämän hionnan ja pintakäsittelyn myötä. Kokeneet asiantuntijamme tietävät, kuinka palauttaa lattian alkuperäinen kauneus ja kestävyys ilman, että asiakkaan tarvitsee huolehtia prosessin yksityiskohdista.

Kun lattia kaipaa uudistusta, Parkettistudio on valmiina auttamaan. Meiltä saat kattavan palvelun, joka sisältää kaiken tarvittavan lattioiden elvyttämiseksi. Pintakäsittelyvaihtoehtomme, kuten kiiltävä ja matta lakka, suojaavat puuta ja antavat sille upean viimeistelyn. Ota yhteyttä Parkettistudioon, niin suunnitellaan yhdessä lattiasi uudistus.

Laadukkaat materiaalit ja viimeistely

Parketin kunnostus ei ole pelkästään tekninen prosessi, vaan se vaatii myös oikeanlaisten materiaalien valintaa. Parkettistudiolla käytämme vain parhaita tuotteita, jotka takaavat lopputuloksen kestävyyden ja esteettisyyden. Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa sopivimman pintakäsittelyvaihtoehdon, joka vastaa tilan käyttötarkoitusta ja asiakkaan toiveita. Laadukas pintakäsittely ei ainoastaan paranna lattian ulkonäköä, vaan myös pidentää sen käyttöikää.

Me Parkettistudiolla ymmärrämme, että jokainen lattia on ainutlaatuinen. Siksi jokainen kunnostusprojekti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Oli kyseessä sitten koti tai julkinen tila, me huolehdimme, että lattian uudistusprosessi sujuu suunnitelmien mukaan. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää palveluistamme ja siitä, kuinka voimme herättää lattiasi uuteen loistoon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...