Parketin hionta ja kunnostus – Mitä tarvitset onnistuneeseen projektiin?

Parkettistudio Helsinki

Valmistelut ennen parketin kunnostusta

Kun parkettilattian elinkaari alkaa näyttää käytön jälkiä, on aika miettiä sen kunnostusta. Parkettistudio tarjoaa ammattitaitoista palvelua parketin hiontaan ja kunnostukseen, jotta lattiasi palautuu entiseen loistoonsa. Ennen kuin kunnostustyöt alkavat, on tärkeää varmistaa, että lattia on puhdas ja huonekalut sekä muut esineet on siirretty pois työskentelyalueelta. Näin varmistetaan, että kunnostusprosessi sujuu esteettä ja tehokkaasti.

Kunnostusprojektin onnistumisen kannalta on myös olennaista, että lattiapinta on kuiva ja tasainen. Parkettistudiolla huolehditaan siitä, että kaikki työvaiheet suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Jos sinulla on kysyttävää valmistelutoimenpiteistä tai itse kunnostusprosessista, Parkettistudion asiantuntijat ovat valmiita auttamaan ja neuvomaan sinua.

Parketin viimeistely ja kunnostuksen jälkeen

Kun parketin hionta on suoritettu ammattilaisten toimesta, on aika siirtyä viimeistelyvaiheeseen. Parkettistudio tarjoaa laadukkaat ja kestävät lakkausvaihtoehdot, jotka tuovat lattiaan halutun lopputuloksen, olipa kyseessä sitten kiiltävä tai mattapintainen viimeistely. Viimeistely ei ainoastaan paranna lattian ulkonäköä, vaan myös suojaa sitä tulevaisuudessa tapahtuvalta kulumiselta.

On tärkeää muistaa, että parketin kunnostus on sijoitus asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon. Kunnostuksen jälkeen lattia näyttää uudelta ja kestää taas vuosia eteenpäin. Jos haluat varmistaa, että parkettilattiasi kunnostus suoritetaan ammattitaidolla, ota yhteyttä Parkettistudioon. Heidän asiantuntijansa auttavat sinua mielellään kaikissa parketin kunnostukseen liittyvissä kysymyksissä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...