fbpx
Parkettistudio Helsinki

Avara, valoisa, ja luonnollinen koti Skandinaviseen tyyliin.

Aidosta tammesta valmistettu kalanruotoparketti on täydellinen valinta klassiseen helsinkiläisasuntoon tai skandinaviseen omakotitaloon.

"Skandinaaviseen tyyliin sisustetut tilat pyrkivät luomaan rauhallisen ja kutsuvan ilmapiirin, jossa jokainen esine on sekä kaunis että käytännöllinen."

Minimalistinen ja funktionaalinen estetiikka, jossa korostuu valoisuus, yksinkertaisuus ja luonnonläheisyys.

Skandinavinen tyyli juontaa juurensa 1950-luvun Pohjoismaista, ja se on saanut inspiraationsa alueen karusta luonnosta ja valon merkityksestä pimeän talvikauden keskellä.

Tyypillisiä piirteitä ovat puhtaat linjat ja vaaleat värit.

Lisäksi luonnonmateriaalien, kuten puun ja villan, käyttö on lähellä Skandinavisen sisustajan sydäntä. Moderni skandinaavinen design suosii myös kestävää kehitystä ja ekologisia materiaaleja, mikä heijastaa alueen syvää kunnioitusta luontoa kohtaan.

Valikoimastamme löydät kerrosrakenteiset ja massiivipuusta valmistetut kalanruotoparketit

Kalanruotoparketti on aina räätälöitävissä kohteeseesi tarpeidesi mukaan halusit sitten kerrosrakenteisen tai massiivipuusta valmistetun kalanruotoparketin. Sävy valikoimastamme löytyy +40 eri sävyvaihtoehtoa.

Kesän lattiaremontit varataan nyt

Kysy ilmainen hinta-arvio ja kerro meille lisää projektistasi

Olemme apunasi kaikissa lattioihin liittyvissä asioissa olit sitten hankkimassa uutta lattiaa tai kunnostamassa vanhaa.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...