Vinyylilattia AAVA Home

28.90 m/2 (ALV 24%)

AAVA on pehmeän vaalea, mutta tunnelmallinen vinyylilankku. Kauniin yksityiskohtainen pintakuviointi antaa lattialle eheän luonnollisen ilmeen. Oksa- ja syykuviot erottuvat lattiassa selkeästi, ja hienoinen sävyvaihtelu tekee väristä eloisan. Lattia on pohjasävyltään lämmin, mutta neutraalin hiekansävyjen vuoksi lattia ei taita oranssiin tai punaiseen.

  • Paksuus: 5,5 mm tai 6 mm (SPC 5,0 mm + SilentTECH vaahtopohja 1,0 mm)

  • Kulutuspinta: 0,55 mm PUR (polyuretaani)

  • Laudan mitat: 1220 x 230 x 6 mm

  • Käyttöluokka: 33

  • Askeläänenvaimennus: 18,0 – 20,5 dB

  • Liukuesteluokka: R9

  • Asennus ja lattialämmitys: Uivana asennus soveltuu lattialämmityksen kanssa

  • Formaldehydi: ei tuota formaldehydi-päästöjä, allergikoille sopiva.

  • Vinyylilankut ovat korkeimmassa ja parhaimmassa mahdollisessa A+ -sertifikaatin omaavassa luokassa arvostetun eurooppalaisen sisäilmamittauksen mukaan (French Regulations on VOC emissions).

Kestävä ja vedenpitävä kIVIkomposiittirunko

Lattia, joka kestää elämää

Lattialta on syytä odottaa korkeaa laatua, kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä – onhan se ehkä kodin kaikkein eniten kulutusta kohtaava pinta. Vinyylilattia on nappivalinta, jos haaveenasi on hiljainen, lämmin ja korkealaatuinen lattia, joka kestää arjen kulutusta.

Kivikomposiittirungon ylivoimaisin etu on 100-prosenttinen vedenkestävyys, jonka ansiosta valikoimamme vinyylilankut soveltuvat erinomaisesti lapsi- ja lemmikkitalouksiin.

Integroitu askeläänieriste

Mikä on SilentTECH- vinyylilattia?

SilentTECH-vinyylilattia on kestävä, kätevä ja kustannustehokas lattiaratkaisu. Jokaisen lankun pohjassa on valmiiksi integroituna askelääntä tehokkaasti vaimentava vaahtomuovipohja, jonka ansiosta erillistä askeläänieristettä ei enää tarvita.

 

Käyttöluokka kertoo lattian kestävyydestä

Vinyylilattiamme on tehty kestämään arjen haasteita. Eri lattiamateriaaleille yleisesti määritetään käyttöluokka, joka määritetään erilaisten kestävyyttä mittaavien testien perusteella.

Käyttöluokat ilmaistaan numeerisina arvoina, jotka jaetaan kolmeen kategoriaan: koti ja asuinympäristöt (käyttöluokat 21–23), julkitilat (käyttöluokat 31–34) sekä kevyt teollisuus (käyttöluokat 41–43). Valikoimamme vinyylilattiat sijoittuvat käyttöluokaltaan julkitilojen kategoriaan, eli ne ovat erityisen kestävä valinta myös asuinympäristössä.

Tule tutustumaan Showroomillemme

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivan lattiamateriaalin ja sävyn.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...