UNI ASH brushed, grey oiled

151.75199.40 m/2 (ALV 24%)

Itävallassa valmistetut huippulaadukkaat, kestävät ja luonnolliset Mafi-luonnonpuulattiat, joita on työstetty enemmän käsin kuin koneella. ​Mafi-lattia on tilaustuote, joten voit valita yhdeksän eri puuvaihtoehdon ja lukemattomien pintakäsittely sävyjen väliltä juuri sinulle sopivan lattian.

Mafi- lattioiden kolmikerrosrakenne on symmetrinen: pinta- ja pohjakerros on tehty samasta ja samalla tavalla lämpökäsitellystä puusta. Keskikerros on valmistettu pehmeästä itävaltalaisesta männystä, joka on ristiin liimattu kohtisuoraan. Kolmikerrosrakenteella taataan lattian lujuus sekä joustavuus.

Uniikin rakenteen avulla saavutetaan vahva vastakkaissuuntainen liike, joka vähentää merkittävästi puun elämistä eli turpoamista ja kutistumista, joka takaa lattian kestävyyden.

Mafi luonnonpuulattia räätälöitynä juuri sinulle

Mafi-lattia on aina tilaustuote, joten voit valita yhdeksän eri puuvaihtoehdon ja lukemattomien pintakäsittelysävyjen väliltä juuri sinulle sopivan lattian. Varaa aika Showroomillemme ja tule tutustustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin.

Tammi

Saarni

Pyökki

Mustajalo pähkinä

Pihta kuusi

Sembra mänty

Douglas kuusi

Lehtikuusi

Huippulaadukkaat lattiat Itävallasta

Kasasimme Mafi- luonnunpuulattioista kuvagallerian sinua varten, jotta oikeanlaisen lattian löytäminen olisi helpompaa.

Tule tutustumaan Showroomillemme

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivan lattiamateriaalin ja sävyn.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...