fbpx
Parkettistudio Helsinki

Kalanruotoparketti räätälöitynä kohteeseesi

Kalanruotoparketti Tammi Massiivisauva

Aidosta tammesta valmistettu pintakäsittelemätön kalanruotoparketti. Sävy ja parkettisauvojen koko räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi halusit sitten vaalean sävyisen tai tummemman sävyisen lattian.

Pintakäsittely sävyvaihtoehtoja

Hinta alkaen

89.90 m/2 (ALV 24%)

Tammi ja kalanruotoladonta on täydellinen yhdistelmä klassiseen helsinkiläisasuntoon tai moderniin skandinaviseen omakotitaloon

Tammi on ollut aina suomalaisten suosiossa sen luonnollisesti vaalean sävyn, kestävyyden ja luonnollisuuden vuoksi. Upea ja katseen vangitseva kalanruotoladonta sopii hyvin sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen.

Katso video

*3D-visualisoitu sisustuskonsepti skandinaviseen tyyliin sisustetusta helsinkiläisasunnosta

Tammesta valmistettu kalanruotoparketti on kestävä ja säilyttää kauneutensa vuosikymmenet eteenpäin oikealla hoidolla

Kalanruotoparketti voidaan rakenteesta ja paksuudesta riippuen hioa ja pintakäsitellä elinkaarensa aikana 2-3 kertaa. Hionta ja pintakäsittely antaa lattialle aina uuden sävyn ja suojan pidentäen lattian elinkaarta.

Aidosta puusta valmistettu parketti tekee kodistasi hengittävän ja luonnollisen

Luonnollisen puun käyttö on ollut aina lähellä Skandinavisen sisustajan sydäntä. Moderni skandinaavinen design suosii myös kestävää kehitystä ja ekologisia materiaaleja, mikä heijastaa syvää kunnioitusta luontoa kohtaan.

Pintakäsittelemme parketin asennuksen jälkeen haluamallasi tavalla ja sävyllä

Parketti pintakäsitellään joko perinteisellä lakalla tai puunsuojaöljyllä. Suosimme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä Natura Onecoat puunsuojaöljyjä, jotka suojaa lattian pinnan vuosiksi eteenpäin ja sävyttää parketin sisustukseesi sopivaksi.

Kaipaatko inspiraatiota sisustukseen ja kalanruotoparketin sävyn valintaan?

Alapuolelta löydät inspiraatiokuvia suunnittelun ja sävyn valitsemisen tueksi. Vaalea tammi on ylivoimaisesti suosituin valinta suomalaiskoteihin tammen luonnollisesti vaalean sävyn ja kestävyyden vuoksi.

Tule tutustumaan kalanruotoparketteihin Showroomillemme

Räätälöidään yhdessä näyttävä, sisutukseesi sopiva ja kestävä kalanruotoparketti.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...