Polar White

88.60146.13 m/2 (ALV 24%)

Laadukaat, kestävät ja upeat Frevini Studion tammiparketit saatavilla meiltä asennettuna kohteeseesi. Frevini Studio suunnittelee ja valmistaa moderneja, korkealaatuisia ja kestäviä parkettilattioita, jotka ovat materiaalina luonnollisia, eloisia ja hengittäviä. Kokeneiden käsityöläisten valmistamat lattiat tarjoavat trendikkäitä muotoja ja värejä. Katso myös muut Frevini Studio parkettien sävyt nettisivuiltamme.

Mestariteos kotiisi

Korkealaatuiset tammiparketit.

Frevini Studio suunnittelee ja valmistaa moderneja, korkealaatuisia ja kestäviä kalanruoto-, lankku- ja chevron parkettilattioita, jotka ovat materiaalina luonnollisia, eloisia ja hengittäviä. Kokeneiden käsityöläisten valmistamat lattiat tarjoavat trendikkäitä muotoja ja värejä. Suunnittelu ja valmistus perustuu alalla pitkään toimineiden ammattilaisten laajaan tietämykseen ja uusimpiin tuotantolaitteisiin, joiden avulla lattioista luodaan ainutlaatuisia sisustuselementtejä.

Kerrosrakenteiset parketit

Suosituimmat valmiiksi pintakäsiteltyjen parkettien sävyt

Voit valita valmiiksi pintakäsitellyn parketin, joka toimitetaan valmiina suoraan tehtaalta (toimitusaika 4-8 viikkoa) tai voit valita pintakäsittelemättömän Frevini Studion parketin, jolloin pintakäsittelemme asennuksen jälkeen haluamallasi pintakäsittelyaineella (toimitusaika 1-2 päivää). Kaikki sävyt ovat saatavilla kalanruoto-, lankku-, ja chevron kuvioina sekä eri kokoisina.

Tule tutustumaan Showroomillemme

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun kohteeseesi sopivan lattiamateriaalin ja sävyn.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...