fbpx
Parkettistudio Helsinki

Parkettilattian kunnostus – Pidennä lattian elinkaarta

Parkettistudio Helsinki

Miten parkettilattian elinikää voi pidentää?

Parkettilattia on kestävä ja aikaa kestävä valinta, mutta kuten kaikki kodin pinnat, sekin vaatii huolenpitoa pysyäkseen hyvässä kunnossa vuodesta toiseen. Säännöllinen puhdistus ja oikeanlaiset hoitotuotteet ovat avainasemassa, kun halutaan säilyttää parketin kauneus ja kestävyys. Vältä hankaavia puhdistusaineita ja liiallista vettä, jotka voivat vahingoittaa parketin pintaa ja rakennetta. Suosittelemme käyttämään valmistajan suosittelemia puhdistusaineita ja seuraamaan annettuja ohjeita parketin hoitoon.

Naarmut ja kolhut ovat väistämättömiä, mutta niitä voi minimoida käyttämällä huonekalujen alla suojia ja mattoja kulkuväylillä. Jos parkettiin tulee syvempiä naarmuja tai muita vaurioita, on aika harkita ammattilaisten tekemää kunnostusta. Parkettistudio tarjoaa kattavat palvelut parkettilattioiden kunnostukseen, jolloin lattiasi palautetaan alkuperäiseen loistoonsa. Kunnostus ei ainoastaan paranna lattian ulkonäköä, vaan myös pidentää sen käyttöikää merkittävästi.

Ammattimainen kunnostus palauttaa parketin alkuperäisen loiston

Kun parkettilattia alkaa näyttää elämän merkkejä, on aika kutsua ammattilaiset paikalle. Parkettistudio on erikoistunut puu- ja parkettilattioiden kunnostukseen, ja meidän asiantuntijamme tietävät, miten eri parkettilajit saadaan palautettua parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Kunnostusprosessi voi sisältää naarmujen ja kolhujen korjauksen, vanhan lakkakerroksen poiston sekä uuden suojakäsittelyn. Tämä ei ainoastaan paranna lattian ulkonäköä, vaan myös suojaa sitä tulevaisuudessa.

Kunnostustyö alkaa aina lattian kunnon perusteellisella arvioinnilla, jonka jälkeen suunnitellaan paras mahdollinen toimenpidekokonaisuus. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja työmenetelmiä, jotta lopputulos on kestävä ja laadukas. Parkettistudion avulla voit olla varma, että parkettilattiasi kunnostus tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ja lattian pitkän iän.

Valitse Parkettistudio – luotettava kumppani lattiatöihin

Parkettistudio on nuori, mutta kokenut toimija puu- ja parkettilattioiden parissa. Meillä on vankka kokemus ja asiantuntijuus lattioiden asennuksista ja kunnostuksista, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta. Toteutamme kaikki lattiatyöt avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa, että hoidamme projektin alusta loppuun saakka huolehtien kaikista yksityiskohdista.

Valitsemalla Parkettistudion saat käyttöösi laadukkaat ja tyylikkäät lattiaratkaisut, olipa kyseessä sitten koti tai julkinen tila. Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys, ja siksi noudatamme työssämme erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua pitämään parkettilattiasi kauniina ja kestävänä vuosiksi eteenpäin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...