Parketin hionta ja pintakäsittely ammattilaiselta

Parkettistudio Helsinki

Lattioiden ammattimainen uudistaminen

Kun puu- ja parkettilattiat alkavat näyttää käytön jälkiä, on aika kääntyä ammattilaisten puoleen. Parkettistudio tarjoaa Helsingin ja Uudenmaan alueella laadukasta palvelua, jossa lattiasi saavat uuden elämän. Ammattitaitoinen hionta poistaa pinnalta naarmut ja kuluneet kohdat, palauttaen lattian alkuperäisen loiston ja kauneuden.

Me Parkettistudiolla tiedämme, että jokainen lattia on ainutlaatuinen. Siksi kunnostusprosessimme alkaa aina huolellisella arvioinnilla, jossa otamme huomioon lattian kunnon, puulajin ja asiakkaan toiveet. Tämän jälkeen valitsemme oikeat menetelmät ja materiaalit, jotta lopputulos vastaa odotuksiasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Pintakäsittelyn merkitys lattian kestävyydelle

Parkettilattian pintakäsittely ei ole pelkästään esteettinen valinta, vaan se on tärkeä osa lattian suojaa ja kestävyyttä. Parkettistudio tarjoaa sekä kiiltävän että mattapintaisen lakkausvaihtoehdon, jotka molemmat suojaavat lattiaa ja helpottavat sen puhdistusta. Pintakäsittelyllä voimme varmistaa, että lattiasi kestää arjen rasitusta ja näyttää hyvältä vuodesta toiseen.

Valitsemalla Parkettistudion ammattilaiset pintakäsittelyn toteuttajaksi, varmistat, että työ tehdään huolellisesti ja laadukkailla tuotteilla. Käytämme vain parhaita lakkauksia, jotka takaavat lattian pitkäikäisyyden ja kauneuden. Kun haluat lattiallesi parasta mahdollista suojaa ja viimeistelyä, ota yhteyttä Parkettistudioon ja anna meidän hoitaa lattiasi kunnostus.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...