fbpx
Parkettistudio Helsinki

Kalanruotoparketin trendit – Sisusta modernisti kalanruotokuvioisella lattialla

Parkettistudio Helsinki

Kalanruotokuvioiset lattiat – Ajaton valinta moderniin kotiin

Kalanruotokuvioiset lattiat ovat nousseet sisustusmaailman huipulle, ja niiden suosio on helppo ymmärtää. Tämä klassinen lattiakuosi tuo tilaan syvyyttä ja elävyyttä, samalla kun se heijastaa arvokkuutta ja ajatonta tyylikkyyttä. Moderni kalanruotoparketti ei ole pelkästään visuaalisesti vaikuttava, vaan se on myös kestävä ja monipuolinen valinta erilaisiin sisustustyyleihin.

Kalanruotokuvion asettelu luo tilaan dynaamisen ilmeen, joka voi laajentaa visuaalisesti pienenkin huoneen tuntua. Parkettistudiolla ymmärrämme, että jokainen koti on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme asennuspalvelua, joka huomioi tilan erityispiirteet. Asiantuntijamme varmistavat, että lattia asennetaan huolellisesti ja tarkasti, jotta lopputulos on kestävä ja esteettisesti miellyttävä.

Ympäristöystävälliset ja kestävät materiaalivalinnat

Kestävän kehityksen ja ekologisuuden ollessa yhä tärkeämpiä tekijöitä sisustuspäätöksissä, kalanruotoparketin materiaalivalinnat ovat avainasemassa. Parkettistudiolla tarjoamme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Valikoimamme sisältää erilaisia puulajeja, kuten tammea ja saarnia, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan.

Kun valitset lattiamateriaalia, on tärkeää ottaa huomioon niin käytännöllisyys kuin esteettisyyskin. Parkettistudiolla autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Tutustu Kuinka valita kestävä parketti? -artikkeliimme saadaksesi lisätietoa kestävien parkettien valinnasta.

Vinyylilankku – moderni ja vedenkestävä vaihtoehto

Vinyylilankku on noussut suosituksi vaihtoehdoksi niille, jotka etsivät helppohoitoista ja vedenkestävää lattiaratkaisua. Parkettistudiolta löydät tyylikkäät SPC-kivikomposiittiset vinyylilankut, jotka soveltuvat erinomaisesti niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Vinyylilankun äänieristys on integroituna tuotteeseen, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja vaivatonta.

Vinyylilankku on erityisen suosittu valinta kosteiden tilojen lattiaratkaisuksi, sillä se kestää hyvin vettä ja kosteutta. Tutustu Vinyylilankku – Tyylikäs lattiaratkaisu Parkettistudiolta -artikkeliimme saadaksesi lisätietoa vinyylilankun eduista.

Parkettilattian huolto ja kunnossapito

Parkettilattian kauneus ja kestävyys säilyvät parhaiten, kun lattiaa hoidetaan oikein. Me Parkettistudiolla suosittelemme säännöllistä puhdistusta ja huoltoa, jotta parkettilattiasi pysyy hyvässä kunnossa vuodesta toiseen. Hionnan ja lakkauksen avulla voimme palauttaa lattian alkuperäisen loiston ja suojata sen pintaa.

Meillä Parkettistudiolla on käytössämme laadukkaat työvälineet, kuten hiomapaperi, jolla tasoitamme parketin korkeat kohdat ja epätasaisuudet hionnan yhteydessä. Lisätietoja parkettilattian huollosta löydät Parkettilattian hoito-opas – Näin pidät lattiasi hyvässä kunnossa -oppaastamme.

Jos olet kiinnostunut kalanruotoparketista tai muista lattiaratkaisuistamme, ota yhteyttä Parkettistudioon. Autamme mielellämme sinua löytämään täydellisen lattian kotiisi tai liiketilaasi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...