Kalanruotoparketin hinta – Kuinka paljon maksaa upea kalanruotoparketti?

Parkettistudio Helsinki

Kalanruotoparketin suosio ja hintatekijät

Kalanruotoparketti on aina ollut klassikko lattiapäällysteiden joukossa, ja sen suosio on säilynyt vuosikymmenten ajan. Tämä ajaton lattiamateriaali tuo tilaan sekä eleganssia että arvokkuutta. Kalanruotoparketin hinta määräytyy useiden tekijöiden perusteella, kuten materiaalin laadun, puulajin ja valmistusprosessin monimutkaisuuden mukaan. Parkettistudiolla tarjoamme laajan valikoiman kalanruotoparketteja, jotka sopivat niin moderneihin kuin perinteisiin sisustustyyleihin.

Kalanruotoparketin hankintakustannukset koostuvat itse materiaalista sekä asennustyöstä. Materiaalin osalta hintaan vaikuttavat puun alkuperä ja harvinaisuus. Esimerkiksi tumma tammi on suosittu valinta sen lämpimän sävyn ja kestävyyden vuoksi. Parkettistudiolla keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia parketteja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Kalanruotoparketin asennus ja kunnostus

Kalanruotoparketin asennus on taidokkuutta vaativa prosessi, joka edellyttää ammattitaitoa ja huolellisuutta. Parkettistudiolla asennamme parketit avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa, että hoidamme koko projektin alusta loppuun saakka. Asennuksen jälkeen parketti viimeistellään lakkaamalla, jolloin asiakkaan on valittavissa joko kiiltävä tai matta pinta.

Kun parketti ajan myötä kuluu ja kaipaa uudistusta, Parkettistudiolla on tarjota kalanruotoparketin kunnostuspalvelut, jotka palauttavat lattian alkuperäisen kauneuden. Kunnostus sisältää parkettilattian hionnan, jossa käytämme hiomapaperia ja omia hiomakoneitamme, sekä lattian lakkaamisen. Kunnostuksen jälkeen parketti näyttää jälleen uudenveroiselta.

Parkettistudion palvelulupaus

Parkettistudiolla olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita lattiaratkaisuja, jotka täyttävät korkeimmatkin odotukset. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, ja siksi noudatamme työssämme erityistä tarkkuutta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta palvelua ja tuotteita, ja siksi kaikki asennus- ja kunnostustyöt tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla.

Kun olet valmis investoimaan upeaan kalanruotoparkettiin, ota yhteyttä Parkettistudioon. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan lattiaratkaisun. Lisätietoja palveluistamme ja kalanruotoparketin kunnostuksesta löydät verkkosivuiltamme, kuten parketin hionta ja lakkaus.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...