Kalanruotoparketin asennus – Näin saat upean ja kestävän lattiaratkaisun

Kalanruotoparketin valinta ja ominaisuudet

Kalanruotoparketti on aikaa kestävä ja visuaalisesti vaikuttava lattiaratkaisu, joka tuo tilaan sekä eleganssia että lämpöä. Valitessasi kalanruotoparkettia on tärkeää ottaa huomioon tilan käyttötarkoitus sekä sisustuksen yleisilme. Parkettistudiolla tarjoamme laajan valikoiman kalanruotoparketteja, jotka sopivat niin moderneihin kuin perinteisiin tiloihin. Tutustu eri tiloihin soveltuvien kalanruotoparkettien valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi artikkelistamme ”Kalanruotoparketin soveltuvuus eri tiloihin: Parkettistudion suositukset”.

Kalanruotoparketin ainutlaatuinen ulkonäkö syntyy sen erikoisesta asettelutavasta, joka eroaa perinteisistä parkettilattioista. Tämä asettelu luo lattiaan dynaamisen ilmeen, joka muuttaa tilan luonnetta ja tuo siihen syvyyttä. Parkettistudiolla ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua jokaisen projektin kohdalla. Lue lisää kalanruotoparketin erityispiirteistä artikkelistamme ”Mikä on kalanruotoparketti ja miten se eroaa muista parkettilajeista?”.

Asennusprosessi ja viimeistely

Kalanruotoparketin asennus vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa, jotta lopputulos on sekä visuaalisesti että toiminnallisesti täydellinen. Parkettistudiolla asennusprojektit toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa, että hoidamme kaiken alusta loppuun saakka. Asennusprosessissa huolehdimme siitä, että parketti asettuu tasaisesti ja kaikki yksityiskohdat ovat kohdallaan. Parketin pinnan viimeistelyssä käytämme laadukkaita lakkoja, jotka suojaavat lattiaa ja korostavat puun luonnollista kauneutta. Valittavana on kiiltävä tai matta viimeistely, joka säilyttää parketin upean ulkonäön vuosiksi eteenpäin.

Viimeistelyn jälkeen on tärkeää, että parketti saa rauhassa kuivua ja asettua paikoilleen ennen käyttöönottoa. Parkettistudiolla huolehdimme siitä, että asennuksen jälkeen työmaalta poistetaan kaikki asennuksen aikana syntyneet jäljet, jotta voit nauttia uudesta lattiastasi heti kun se on valmis. Jos haluat lisätietoja parketin viimeistelystä ja ylläpidosta, tutustu artikkeliimme ”Parketin lakkaus – Ammattilaisen vinkit”.

Kestävän parketin valinta

Kestävän parketin valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa kotisi tai toimitilasi ilmeeseen ja toimivuuteen pitkälle tulevaisuuteen. Parkettistudiolla panostamme laatuun ja kestävyyteen, jotta asiakkaamme voivat nauttia kauniista lattiastaan vuosia ilman huolta. Valikoimamme parketit on valmistettu kestämään arjen kulutusta, ja ne soveltuvat erinomaisesti niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Lue lisää kestävän parketin valinnasta artikkelistamme ”Kuinka valita kestävä parketti?”.

Kun valitset parkettia, on tärkeää ottaa huomioon myös lattian ylläpidon helppous. Parkettistudiolla tarjoamme valkolakkauksia parketeille, jotka eivät ainoastaan suojaa lattiaa, vaan myös helpottavat sen puhdistusta ja ylläpitoa. Valkolakkaus tuo lattiaan raikkaan ja valoisan ilmeen, joka kestää aikaa. Jos olet kiinnostunut tyylikkäistä ja vedenkestävistä lattiaratkaisuista, tutustu myös vinyylilankkuihimme, jotka ovat valmistettu SPC-kivikomposiitista ja tarjoavat erinomaisen äänieristyksen. Lue lisää vinyylilankuista artikkelistamme ”Vinyylilankku – Tyylikäs lattiaratkaisu Parkettistudiolta”.

Jos olet kiinnostunut kalanruotoparketin asennuksesta tai haluat lisätietoja lattiaratkaisuistamme, ota rohkeasti yhteyttä Parkettistudioon. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan lattian.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...