Kalanruotoparketin asennus – Näin saat upean ja kestävän lattiaratkaisun kotiisi

Parkettistudio Helsinki

Miksi valita kalanruotoparketti?

Kalanruotoparketti on aikaa kestävä ja tyylikäs lattiaratkaisu, joka tuo kotiisi ylellisyyttä ja lämpöä. Sen klassinen asennuskuvio on saanut nimensä paloista, jotka asennetaan viistosti toisiaan vasten luoden näyttävän lattian. Parkettistudiolla ymmärrämme, että laadukas lattia on investointi asumismukavuuteen ja kodin arvoon, siksi tarjoamme vain parhaat materiaalit ja ammattitaidon kalanruotoparketin asennukseen.

Kalanruotoparketin suosio perustuu sen monipuolisuuteen ja kestävyyteen. Se sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen, ja on valmistettu kestämään arjen kulutusta. Tutustu sivullamme Uudenmaan alueen parhaisiin kalanruotoparketteihin ja löydä oma suosikkisi.

Asennusprosessin tärkeät vaiheet

Kalanruotoparketin asennus vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa, jotta lopputulos on virheetön ja kestävä. Parkettistudiolla käytämme aina erityistä huolellisuutta asennustyössämme. Asennusprosessi alkaa huolellisella alustan valmistelulla, jossa varmistetaan lattian tasaisuus ja puhtaus. Tämän jälkeen siirrytään itse parketin asennukseen, jossa jokainen pala kiinnitetään huolellisesti paikoilleen.

Parketin viimeistely ja ylläpito

Kun parketti on asennettu ja hiottu, on aika viimeistelylle. Parkettistudiolla suoritamme valkolakkauksia, jotka suojaavat parkettia ja korostavat sen luonnollista kauneutta. Valitsemme aina asiakkaan toiveiden mukaisen lakkauksen, olipa kyseessä sitten kiiltävä tai matta pinta. Viimeistelyn jälkeen on tärkeää huolehtia parketin asianmukaisesta ylläpidosta, jotta se säilyy kauniina vuosia.

Ylläpidon osalta on tärkeää noudattaa oikeita hoito-ohjeita. Tutustu Parkettilattian hoito-opas -sivuumme, josta löydät kattavat ohjeet parkettilattiasi hoitoon. Säännöllinen ja oikeaoppinen hoito pidentää parkettisi ikää ja pitää sen näyttävänä vuodesta toiseen.

Valitse Parkettistudio ammattilaiseksi

Kun haluat varmistaa, että kalanruotoparketin asennus sujuu ongelmitta ja lopputulos on laadukas, valitse Parkettistudio kumppaniksesi. Meillä on vankka kokemus ja asiantuntijuus puulattioista, ja toteutamme kaikki lattiatyöt avaimet käteen -periaatteella. Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen lopputulokseen, ja siksi panostamme jokaiseen projektiin täydellä sydämellä.

Olitpa sitten uusimassa lattiaa kotona tai julkisessa tilassa, Parkettistudio on luotettava valinta. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi lattiaratkaisun.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Etsitkö uutta lattiaa vai haluatko kunnostaa lattiasi uudenveroiseksi?

Toteutamme vaativammatkin lattiatyöt, asennusprojektit sekä kunnostukset avaimet käteen- periaatteella kohteeseen kuin kohteeseen.

Varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi

Tarkastamme lattiasi kunnon ja saat hinta-arvion kunnostustöistä sekä pintakäsittelystä. Käynti ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Tyypillisimpiä lattioita, joita kunnostamme viikkottain...